Ossi Koskela Gnistanin maalivahtivalmentajaksi

Aiemmin PK-35:n ja RoPS:n organisaatioissa vaikuttanut Ossi Koskela aloittaa vuodenvaihteessa Gnistanin maalivahtivalmentajana.

Miesten edustusjoukkueen ohella 30-vuotias Koskela vastaa Gnistanin juniorijoukkueiden maalivahtivalmennuksesta. Tuplarooli ei ole Koskelalle vieras, sillä ennen Gnistaniin liittymistään mies toimi RoPS:n organisaatiossa vastaten edustusjoukkueen maalivahtivalmennuksen lisäksi myös akatemia- ja juniorijoukkueiden valmennuksesta.

Rovaniemi oli Koskelalle tuttu paikka, sillä alun perin pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Koskela muutti jo vuonna 2013 pohjoiseen, jossa liikunnanohjaaksi kouluttautumisen ohessa mies toimi RoPS:n maalivahtivalmentajana viiden vuoden ajan. Tämän jakson aikana Koskela pääsi maistamaan menestystä RoPS:n juhliessa SM-hopeaa kauden 2015 päätteeksi päästen siten mukaan myös RoPS:n europeleihin kaudella 2016. Rovaniemellä viettämiensä vuosien välissä Koskela ehti toimia kaksi vuotta PK-35:n eri ikäluokkien maalivahtivalmentajana.

– Hienoa päästä työskentelemään perinteikkäässä seurassa. Lyhyessä ajassa on muodostunut hyvä kuva toiminnasta ja olen täynnä motivaatiota tuomaan oman osaamiseni käyttöön niin edustus- kuin junioritoimintaan. Odotan hyvää projektia hyvien ihmisten kanssa. Töitä tullaan tekemään ja varmasti tekemisen taso pidetään korkeana, Koskela kommentoi.

Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Marko Kolsi on mielissään Koskelan liittyessä Gnistanin riveihin.

– Hienoa saada Ossi mukaan remmiin. Hänellä on vahvaa näyttöä niin edustus- kuin juniorijoukkueidenkin parissa toimimisesta. Ossin ajatukset ja suunnitelmat maalivahtivalmennuksesta olivat hyvin meidän kaltaisia. Odotamme toimivaa ja menestyksekästä yhteistyötä kaikin puolin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.