Bangaly Kouyaté jatkaa Gnistanissa

Viime kaudella runkopelaajien joukkoon murtautunut Bangaly "Ben" Kouyaté jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Gnistanin paitaan viime kaudella palannut Kouyaté harjoitteli joukkueen mukana jo alkukesästä alkaen, mutta sopimus allekirjoitettiin vasta heinäkuun lopulla siirtoikkunan auettua. Topparin tontilla pääasiassa pelannut Kouyaté pääsi kauden mittaan ottamaan tuntumaa myös keskikentän keskustaan nousten vahvojen otteidensa myötä päävalmentaja Ricardo Duarten luottopelaajaksi.

Monipuolisuuden lisäksi Kouyaté väläytteli myös maalintekijän kykyjään tekemällä kolme osumaa, joista AC Kajaania vastaan isketty voittomaali osoittautui yhdeksi kauden tärkeimmistä maaleista.

Viime kesänä 25-vuotta täyttänyt kanadan-suomalainen on ehtinyt kokea urallaan jo paljon. Vuonna 2016 Kouyaté juhli sarjanousua Gnistanin paidassa, jonka jälkeen mies on edustanut Viikinkejä, PS Kemiä ja BK-46:tta. Ulkomailla ”Ben” ehti kokea Viron pääsarjan sekä Belgian kolmanneksi ylimmän sarjatason ennen paluutaan keltapaitaan.

Kouyate on mielissään jatkosopimuksesta ja odottaa jo vesikielellä uuden kauden aloitusta:

– Positiiviset fiilikset sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Olen kiitollinen ollessani osa projektia jälleen ensi kaudella. Uskon, että jos rakennamme siihen mitä teimme kohti kauden loppua voimme yllättää monet ihmiset. En malta odottaa jälleen kovaa työntekoa ja päästä antamaan oman panokseni joukkueelle.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.