Rony Huhtala ja Gnistan jatkosopimukseen

Hyökkääjä Rony Huhtala jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Joensuun JIPPOn paidassa uransa ensiaskeleet ottanut 22-vuotias Huhtala saapui viime kaudeksi Oulunkylään MYPA:sta, jonka lisäksi suoraviivainen hyökkääjä on pelannut Ykköstä Hongan ja Klubi 04:n paidassa.

Huhtala iski viime kaudella yhteensä kuusi maalia, joista kolme tärkeää osumaa sarjassa. Alkukaudesta Kajaanissa isketyn loppuhetkien tasoitusosuman arvo tuli esiin kauden lopussa sarjataulukkoa ynnäillessä. Loppukaudesta Gnistanin tavoin parasta peliään esittänyt Huhtala iski myös elintärkeät voittomaalit MuSaa ja VPS:aa vastaan.

Jatkosopimukseensa tyytyväinen Huhtala katsoo luottavaisena tulevaan.

– Hieno fiilis jatkaa Gnistanissa. Uskon, että otamme opiksi viime kaudesta ja pystymme siten suoriutumaan paremmin ensikaudella. Tästä syystä ajattelin hypätä uudelle kierrokselle Gnistanin kanssa!

Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi on myös tyytyväinen Huhtalan jatkosopimukseen.

– Olemme iloisia jatkaessamme Ronyn kanssa myös tulevalla kaudella. Kaveri, jolla on kova työmoraali ja erityisiä ominaisuuksia aiheuttaa vastustajan puolustajille harmia. Rony on vielä nuori pelaaja, jolla on hyvät edellytykset edetä urallaan.

Gnistanin ensi kauden kausikortit ovat tarjouksessa 16. joulukuuta asti. Käy ostamassa omasi jo tänään Tiketistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.