Masar Ömer jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan on solminut vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Masar Ömerin kanssa.

Heinäkuussa juuri kotiavauksen aattona Kipinän riveihin liittynyt Masar Ömer pukee keltapaidan päälleen myös ensi kaudella. 27-vuotias EsPa-kasvatti palasi viime vuosia piinanneista loukkaantumisista ja oli lopulta tärkeässä roolissa säilymistaistelussa.

47:ssä Ykkösen ottelussa yhteensä 22 maalia takonut isokokoinen Ömer katkaisi pitkän maalittoman putkensa iskemällä elintärkeän tasoitusosuman VPS:n verkkoon ja maalien makuun päästyään mies osui myös kauden päättäneessä KPV-kamppailussa.

Ömerin mukaan päävalmentaja Ricardo Duartella oli iso vaikutus päätökseen jatkaa Gnistanissa.

– Tunnelmat jatkosopimuksen jälkeen ovat hyvät. Koin oppineeni viime kaudella paljon jalkapallosta Ricardo Duarten avulla ja hänen suunnitelmansa tulevan kauden suhteen vaikuttavat mielenkiintoisilta, joten on mukavaa jatkaa tässä seurassa!

Duarte on tyytyväinen kokeneen kärkimiehen jatkosopimuksesta.

– Olen erittäin tyytyväinen, että voimme jatkossakin luottaa Masariin joukkueessamme. Hän on kokenut ja laadukas pelaaja, minkä lisäksi hänellä on erittäin positiivinen vaikutus joukkueeseen kentän ulkopuolella. Masarin kiinnitys on yksi tärkeä askel vahvan joukkueen rakentamisessa ensi kaudelle!

Gnistanin ensi kauden kausikortit ovat tarjouksessa 16. joulukuuta asti. Käy ostamassa omasi jo tänään Tiketistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.