Voita omat nettisivut Digiapusi -kilpailussa

Gnistanin uusi yhteistyökumppani Digiapusi järjestää kilpailun, jossa voit voittaa itsellesi tai yrityksellesi nettisivut vuodeksi veloituksetta.

Yrittäjillä ja yrityksillä on nykyisin liki poikkeuksetta omat nettisivut, mutta niin on myös monilla yksityishenkilöillä, jotka haluavat viestiä omasta ammatillisesta osaamisesta tai omasta harrastustoiminnasta. Digiapusi tekee nettisivuja, ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa sellaiset itsellesi sisältäen sivujen ylläpidon vuodeksi.

Osallistuminen on helppoa. Täytät vain yhteystietosi tästä linkistä: https://mailchi.mp/2df823a03748/digiapusi

Voitto sisältää oman domainin (esim. www.etunimisukunimi.fi), sivujen suunnittelun yhdessä voittajan kanssa, sivujen tekemisen sekä laadukkaan Zonerin webhotellin ja ensimmäisen vuoden Startti-paketin maksut ilmaiseksi (norm. 82,80€/vuosi). Vuoden päästä voit itse päättää, haluatko säilyttää sivusi tai jatkaa niiden ylläpitoa. Sivujen suunnitteluun ja tekemiseen on varattu 15 tuntia.

Digiapusi-palveluihin pääset tutustumaan yrityksen verkkosivuilta: https://www.digiapusi.fi/

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.