FAT RAMEN ON GNISTANIN UUSI YHTEISTYÖKUMPPANI

Yhteistyö Helsingin ensimmäisen ramen-ravintolan kanssa, jonka menu koostuu ainoastaan ramen-ruoista pitää sisällään stadionnäkyvyyttä sekä näkyvyyttä Gnistanin viestintäkanavissa.

Fat Ramen tarjoaa lounasajasta illalliselle erilaisia ​​käsintehtyjä ramen-kulhoja. Ravintolassa käytetään aina vuodenaikojen parhaita ainesosia. Fat Ramen yhdistää kunnianhimoisesti aasialaisia ja pohjoismaisia makuja.

Fat Ramen on toiminut Hietalahden Kauppahallissa jo lähes viisi vuotta. Tänä vuonna ravintola haluaa laajentua niin, että yhä useammalla ihmisellä ympäri pääkaupunkiseutua on mahdollisuus päästä maistamaan ramen-ruokia.

Fat Ramen avasi tammikuussa Lapinlahdelle vain kotiinkuljetusta tarjoavan keittiön sekä uuden ravintolan Tapiolan urheilupuistoon metron sisäänkäynnin ja Esport Centerin viereen. Fat Ramen haluaa myös avata uudet toimipisteet Herttoniemeen sekä Otaniemeen/Keilaniemeen ensi vuoden alussa. Yrityksen tavoitteena on jatkaa edelleen kasvua.

Fat Ramenin toimitusjohtaja Josh Wert kommentoi yhteistyötä Gnistanin kanssa.

– Yhteistyömme tavoitteena on kasvattaa Fat Ramenin bränditietoisuutta sekä rameneiden tietoisuutta yleisesti. Lisäksi haluamme tukea paikallisia urheiluseuroja.

– Pääkokkimme ja perustajamme Marcos Gois varttui lähellä Mustapekka Areenaa ja hänellä oli tapana pelata siellä lapsena. Hän meni työskentelemään Michelin tähti -keittiöihin ja tuo intohimonsa fine dining laatuun meidän rameneihin.

Seuraa Fat Ramenia ja tutustu tarkemmin yrityksen instagram-sivuilla: https://www.instagram.com/fatramen/

Tervetuloa Gnistan -perheeseen Fat Ramen ja odotamme innolla yhteistyötä kanssanne!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.