Otteluraportti: KPV:n Aleksit kurittivat Gnistania

Gnistan matkusti lauantaina Kokkolaan KPV:n vieraaksi. Kokkolalaiset olivat tyly isäntä napaten pisteet maalein 6-1.

Ottelun ensimmäinen hyvä tilanne syntyi KPV:n maalille, kun Douglas Cae vapautti hienolla syötöllä Jesse Ahosen. Ahosen viimeistely kuitenkin suuntautui hieman ohi KPV-maalin. Ensimmäisen maalipaikan jälkeen puoliaika oli kuitenkin Gnistanille synkkä. Jo 13 minuutin kohdalla Aleksi Pahkasalon vapaapotku otti Douglas Caen päästä hipaisun ja painui suoraan Aatu Hakalan vartioiman maalin takaanurkkaan.

Lisää kylmää kyytiä tuli 10 minuuttia myöhemmin, kun Gnistan ei onnistunut purkamaan Hakalan torjumaa palloa maalin edustalta ja Aleksi Tarvosella oli helppo työ iskeä KPV 2-0-johtoon. Ottelun 29. peliminuutin kohdalla KPV sai jälleen hyvästä paikasta vapaapotkun. Pahkasalon upea tykitys ylänurkkaan ei jättänyt Hakalalle mitään mahdollisuuksia ja kotijoukkue karkasi jo 3-0 johtoon.

Gnistan aloitti toisen puoliajan lupaavasti ja sai luotua ajoittain pientä painetta KPV:n maalille. Hyökkäykset eivät kuitenkaan tuoneet vaarallisia maalintekopaikkoja vieraille. Samaan aikaan kun Gnistan joutui panostamaan lisää hyökkäyspeliinsä, iski KPV tehokkaasti. Tällä kertaa Alekseista vuorossa oli Tarvonen, joka laittoi pallon kolmen minuutin sisällä kahdesti Gnistanin verkkoon.

Gnistan pääsi kaventamaan tilanteeksi 73 minuutin kohdalla 5-1, kun Cae revittiin boksissa nurin ja pallo vietiin pilkulle. Cae asettui itse ampumaan ja viimeisteli varmasti Gnistan-uransa ensimmäisen osuman. KPV kaunisteli vielä lukemia kertaalleen Harri Heiermannin 6-1-maalilla ja näin pisteet jäivät selvin lukemin Kokkolaan.

Gnistanin apuvalmentaja Marko Kolsi oli pettynyt päivän kamppailuun.

– KPV oli hyvä joukkue. Ottelun ensimmäiset minuutit olivat meiltä hyvää pelaamista, mutta selkäranka katkesi vastustajan kahdesta erikoistilannemaalista. Näin ei pitäisi luonnollisesti tapahtua. Tämä ottelu oli meille pettymys, sillä olisimme halunneet jatkaa siitä, mihin edellisessä ottelussa jäimme. Meidän on nyt vain jatkettava omaa tekemistä ja vietävä hommaa eteenpäin. Seuraavaan otteluun lähdemme kolme pistettä mielessä, Kolsi kertoo.

Gnistanin kausi jatkuu ensi viikon sunnuntaina kotiottelulla Vaasan Palloseuraa vastaan. Kamppailu käynnistyy Mustapekka Areenalla klo 17.00. Voit ostaa ennakkolippusi tästä!

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.