Matsipäivän haastattelussa Manel Subirats – ”Yhdessä kotiyleisön kanssa olemme vahvempia!”

Noin kuukausi sitten Gnistanin joukkueeseen liittynyt Manel Subirats uskoo vahvasti vaikean alkukauden läpi käyneen joukkueen olevan menossa kohti parempia aikoja ja toivoo vahvaa kotiyleisön tukea illan VPS-ottelussa.

1. Liityit Gnistanin joukkueeseen noin kuukausi sitten. Kuinka koet päässeesi sisään joukkueeseen tänä aikana?

– Ensimmäisestä päivästä alkaen on tuntunut todella hyvältä olla tässä joukkueessa. Joukkueeseen liittymistä helpotti huomattavasti aiemmin Suomessa viettämäni viisi vuotta, mutta täytyy kiittää seuran kaikkia työntekijöitä ja pelaajia, jotka ovat tehneet liittymiseni joukkueeseen todella helpoksi heti alusta lähtien.

2. Gnistanin kausi on ollut toistaiseksi vaikea. Kuvaile joukkueen tunnelmia VPS-ottelun alla?

– Ensimmäinen kausi ja etenkin kauden alku on sarjanousijalle aina haastava todella kovatasoisessa Ykkösessä. Mielestäni olemme kuitenkin kehittyneet joukkueena viimeisen kuukauden aikana, joten tunnen olevamme valmiita taistelemaan voitosta jokaisessa pelissämme. Olemme valmistautuneet otteluun hyvin koko viikon, joten joukkueen tunnelmat ovat luonnollisesti positiiviset ennen illan ottelua.

3. Terveisesi otteluun saapuvalle yleisölle?

– Tulkaa nauttimaan pelistä ja tukemaan meitä jokaisessa loppukauden pelissä. Olen varma, että pystymme kentällä aiemmin nähtyä parempaan vahvan kotiyleisön tuen turvin!

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.