Erityisjärjestelyt elokuun kotiotteluissa

Elokuun ensimmäinen kotiottelu pelataan torstaina 6. päivä MP:tä vastaan.

Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti olemme pystyneet keventämään elokuun kotiotteluiden rajoituksia, mutta tästä huolimatta turvavälien huomioiminen on edelleen tärkeää ja sen takia emme voi ottaa pääkatsomoon normaaliolojen mukaista katsojamäärää. Elokuun kotiotteluissa pääkatsomon kapasiteetti on 700 katsojaa, kun puolestaan seisomakatsomoon mahtuu 200 henkeä. Huomioithan, että seisoma- ja pääkatsomo ovat erillisiä katsomoita, joiden välillä ei voi liikkua ottelutapahtuman aikana. Mikäli elokuun aikana tapahtuu muutoksia liittyen koronarajoituksiin, niin tiedotamme asiasta ennen seuraavaa kotiottelua.

Saavu ajoissa paikalle

Elokuun kotiotteluissa ei ole voimassa porrastettua sisäänkäyntiä. Tästä huolimatta pyydämme otteluihin saapuvia katsojia saapumaan ajoissa paikalle, jotta sisäänkäynnit eivät ruuhkaudu. Lippuluukulla sekä muutoinkin ottelutapahtumassa on tärkeää noudattaa turvavälejä koko Mustapekka Areenalla. Ostamalla lipun ennakkoon Tiketistä varmistat sisäänpääsysi otteluun. Pääset ostoksille tästä!

Muiden ihmisten turvallisuuden puolesta pyydämme ystävällisesti, että et tule kotiotteluihimme mikäli kärsit ylähengitystieinfektion oireista. Olemme varanneet mm. lipunmyyntiin sekä muihin palvelupisteisiin käsidesiä, joiden käyttöä suosittelemme ottelutapahtuman aikana.

Mustapekka Areenan Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen otteluiden alkua. Gnistanin kaikki kotiottelut elokuussa näet alla olevasta kuvasta.

Mikä on Mustapekka Areenan seisomakatsomo?

Seisomakatsomo sisältää omat palvelunsa katsojille, mutta siellä ei ole anniskelua. Halutessaan myös kausikorttilaiset voivat katsoa ottelua seisomakatsomossa, mutta huomioithan, että katsomoiden välillä ei voi liikkua ottelutapahtuman aikana. Liput seisomaan katsomoon maksavat vain kahdeksan euroa. Seisomakatsomo sijaitsee Mustapekka Areenan pääkatsomoa vastapäätä kentän toisella pitkällä sivulla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.