Voittotilinsä auki saanut naisten edustusjoukkue hyvillä mielin ottelutauolle – ”Olemme nyt oikealla tiellä!”

Gnistanin naisten edustusjoukkue aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta onnistui nostamaan tasoaan viime perjantaina JäPS:a vastaan.

Gnistanin taival Kolmosen eteläisessä lohkossa ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Kauden avauksessa HIFK oli kotonaan parempi luvuin 2-0 ja kotiavauksessa Gnistan joutui taipumaan HPS/2:lle lukemin 1-3 Hanna Ryanin vastattua Kipinän ainokaisesta.
Tappioiden myötä sarjan toisiksi viimeiseksi valahtanut Gnistan ryhdistäytyi ja nappasi hienon 2-0 kotivoiton JäPS:sta Hanna Ryanin ja Elli Laitisen osumilla.
– Ensimmäiset kaksi ottelua teimme asiat aivan liian vaikeasti ja epäonnistumiset söivät itseluottamusta. Meiltä puuttui taisteleminen ja nälkä voittaa, analysoi päävalmentaja Mikke Salonen syitä huonoon alkuun ja jatkaa: -Tavallaan hukkasimme kaksi ottelua ja kuusi pistettä, mutta olen kuitenkin hieman jopa iloinen, että näin tapahtui, koska opimme jokainen tästä paljon. Suunta meillä on vain ja ainoastaan ylöspäin ja uskon vahvasti, että koko joukkue on nyt oikealla tiellä. Yksi voitto ei vielä merkitse mitään, mutta olen valmentajana todella tyytyväinen joukkueen esitykseen JäPS:a vastaan.

Salosen mukaan joukkue pääsi omalle tasolleen perjantain ottelussa:
– Mitään suurta salaisuutta voiton takaa ei löydy. Juttelimme tilanteestamme joukkueen kesken alkuviikosta ja sovimme uusista toimintatavoista päästäksemme omalle tasollemme. Perjantain pelissä olimme tasolla, jolla pystymme ja haluamme pelata. Kiitos ennen kaikkea pelaajille kentällä nähdystä asenteesta ja voitontahdosta.

Joukkueen lisäksi Salonen haluaa kiittää myös paikalle saapunutta yleisöä:

– Iso kiitos myös kaikille, jotka tulivat paikalle. Toivottavasti esitys miellytti ja näemme teidät sekä monet muut myös seuraavassa kotipelissä!

Voittoisan JäPS-ottelun jälkeen Gnistan vetäytyi kolmen viikon ottelutauolle, jonka jälkeen alkusarjassa pelataan vielä seitsemän ottelua. Seuraavan kerran naisten edustusjoukkue on tulessa perjantaina 24.7. vierasottelussa KP-75/InterMilloja vastaan. Gnistan pelaa seuraavan kotiottelunsa perjantaina 7.8. kohtaamalla EBK/2:n kello 20:15.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.