Poikkeusjärjestelyt KTP:tä vastaan – seisomakatsomon kapasiteetti kasvaa

Koronaviruksesta johtuvat erityistoimet sunnuntain KTP-otteluun. Artikkelin alaosasta löydät UKK-osion.

Kauden ensimmäisen kotiottelun tapaan Mustapekka Areenan pääkatsomon kapasiteetiksi on rajattu 500 katsojaa. Jaroa vastaan ensimmäistä kertaa käytössä olleen seisomakatsomon kapasiteetiksi KTP-otteluun nostetaan puolestaan 350 katsojaa. Huomioithan, että seisoma- ja pääkatsomo ovat erillisiä katsomoita, joiden välillä ei voi liikkua ottelutapahtuman aikana.

Saavu ajoissa pääkatsomoon

Pääkatsomoon saapuminen tapahtuu porrastetusti. Kausikorttilaisten, ennakkolipun ostaneiden sekä aiemmin keväällä 10 euron vapaavalintaiseen otteluun käyvän tukilipun ostaneiden pyydetään saapuvan Mustapekka Areenalle aikaisintaan 60 minuuttia tai viimeistään 20 minuuttia ennen ottelun alkamista. Tulevana sunnuntaina KTP:tä vastaan pelattavaan otteluun, joka alkaa klo 18.30 kyseisten lippukategorioiden katsojien suositellaan saapuvan sisään lippuluukulta klo 17.30 -18.10 välisenä aikana. Mikäli saavut paikalle jollain edellä mainituista lipuista myöhemmin kuin olemme ohjeistaneet niin emme valitettavasti voi taata sinulle paikkaa pääkatsomossa.

Näillä järjestelyillä haluamme taata kausikorttilaisille, ennakko- ja tukilippulaisille paikan Mustapekka Areenan pääkatsomosta, jonka kapasiteetti on koronarajoitusten takia 500 katsojaa. Jos pääkatsomoon jää tilaa portilta lippunsa ostaville niin heidän sisään ottaminen alkaa 20 minuuttia ennen ottelun alkamista. Mikäli haluat varmistaa sisäänpääsysi pääkatsomoon, niin suosittelemme ostamaan ennakkolipun hyvissä ajoin. Ostoksille pääset tästä.

Seisomakatsomo

Seisomakatsomo sisältää omat kioskipavelunsa, mutta siellä ei ole anniskelua. Vastoin pääkatsomon käytäntöjä seisomakatsomoon ei ole porrastettua sisäänkäyntiä, mutta toivomme ystävällisesti katsojia saapumaan silti ajoissa paikalle, jotta vältämme ruuhkat portilla. Halutessaan myös kausikorttilaiset voivat katsoa ottelua seisomakatsomossa, mutta huomioithan, että katsomoiden välillä ei voi liikkua ottelutapahtuman aikana. Liput seisomaan katsomoon maksavat vain kahdeksan euroa!

Turvavälit sekä käsihygieniasta huolehtiminen

Tapahtuman aikana katsomossa on huolehdittava turvaväleistä. Mikäli tulet otteluun kaveriporukalla tai esimerkiksi perheen kanssa, niin silloin kyseisen ihmisporukan ei tarvitse pitää katsomossa turvavälejä keskenään. Muiden ihmisten turvallisuuden puolesta pyydämme ystävällisesti, että et tule kotiotteluihimme mikäli kärsit ylähengitystieinfektion oireista. Olemme varanneet mm. lipunmyyntiin sekä muihin palvelupisteisiin käsidesiä, joiden käyttöä suosittelemme ottelutapahtuman aikana. Muistathan huolehtia turvaväleistä myös katsomon ulkopuolella sekä ottelusta poistuessasi.

Mustapekka Areenan Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen ottelun alkua. Tervetuloa viihtymään!

UKK

Ostin keväällä 10 euron tukilipun Gnistanin vapaavalintaiseen kotiotteluun. Käykö lippuni heinäkuun kotiotteluihin tai niin pitkään kuin rajoitukset ovat voimassa?

Kyllä käy. 10 euron tukilipulla pääset sisään haluamaasi Gnistanin kotiotteluun kaudella 2020. Sisäänpääsyyn riittää, kun näytät portilla itse ostotapahtuman yhteydessä saamasi lipun.

Olen ostanut marraskuussa Gnistanin Black Friday -tarjouksesta kahteen vapaavalintaiseen kotiotteluun käyvää lippua. Voinko käyttää ne heinäkuun aikana tai niin pitkään, kun rajoitukset ovat voimassa?

Voit käyttää. Näyttämällä itse ostotapahtuman aikana saamaasi lippua portilla pääset sisään otteluun. Kyseisen tarjouksen hyödyntäneitä pyydämme saapumaan Mustapekka Areenalle viimeistään 20 minuuttia ennen ottelun alkua.

Olen ostanut 10 euron tukilipun, ennakkolipun tai kausikortin, mutta en valitettavasti ehdi saapumaan Mustapekka Areenalle viimeistään 20 minuuttia ennen ottelun alkua paikalle. Jääkö minulle varmasti tilaa pääkatsomoon?

Voit olla yhteydessä sähköpostitse marko.kolsi (at) gnistan.fi ja ilmoittaa mikäli et kykene saapumaan Mustapekka Areenalle annetun ohjeistuksen mukaisesti, jotta voimme varautua asiaan. Toivomme kuitenkin, että teet parhaasi, jotta olet Mustapekka Areenalla viimeistään 20 minuuttia ennen ottelun alkua. Tällä tavoin olet mukana rakentamassa onnistunutta ottelutapahtumaa. Mikäli emme saa ilmoitusta ja lipunmyynnin alettua katsomakapasiteetit ovat täynnä, niin emme valitettavasti voi päästää sinua sisään.

Kuinka pitkään ottelutapahtumia koskevat rajoitustoimet ovat voimassa?

Saamme Aluehallintovirastolta määräykset kuukaudeksi kerrallaan. Tilanne voi muuttua parempaan tai huonompaan suuntaan. Määräysten muuttuessa päivitämme tarvittaessa myös omaa tapahtumasuunnitelmaamme. 

Minulla on Palloliiton kultakortti tai erotuomarikortti. Pääsenko otteluun veloituksetta?

Koronarajoitusten ollessa voimassa Palloliiton hallituksen päätöksen mukaisesti mitkään vapaakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn otteluihin eli valitettavasti et pääse. Poikkeuksena tästä ovat vain työtehtävissä olevat Palloliiton työntekijät, joilla on henkilökortti.

Olen kausikorttilainen tai ostanut 10 euron vapaavalintaiseen ottelun käyvän lipun. Voinko katsoa peliä seisomakatsomossa?

Kyllä voit, mutta huomiothan, että tämän hetkisten rajoitusten johdosta katsomoiden välillä ei saa liikkua ottelutapahtuman aikana. Pää- ja seisomakatsomoon on erilliset sisäänkäynnit ja katsojan tulee myös omassa katsomossaan koko ottelun ajan.

Voinko ottaa pienen lapsen mukaan peliin? 

Kyllä voit, mutta myös pienet lapset lasketaan 500 ihmisen kiintiöön. Alle 7-vuotiaat pääsevät veloituksetta kotiotteluihin.

Olen ostanut kausikortin, mutta se ei ole vielä saapunut postissa perille. Miten pääsen sisään otteluihin?

Ostotapahtuman yhteydessä olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen kausariostoksesta. Näyttämällä sitä portilla pääset sisään otteluun.

Voinko ostaa matsilipun tai kausikortin portilta?

Voit ostaa matsilipun tai kausikortin portilta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon Tiketistä, sillä tällä tavoin varmistat sisäänpääsyyn otteluun. Emme voi taata, että lippuja jää myyntiin portille seisoma- tai pääkatsomoon.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.