Kuva: Niklas Günsberg

Matsipäivän haastattelussa Jesse Ahonen – ”Hyvällä fiiliksella kohti Kajaania!”

Haasteellisesta kauden alusta huolimatta Jesse Ahonen matkaa luottavaisin mielin kohti Kajaania.

Kauden alku on ollut haasteellinen. Millä eväillä Gnistan nappaa tänään kauden ensimmäisen voittonsa?

– Alku on ollut tosiaan haasteellinen, mutta edellisessä pelissä Jaroa vastaan oli jo hyviä asioita nähtävissä. Otetaan nuo hyvät asiat mukaan ja lähdetään kaatamaan hyvällä fiiliksellä Kaajania! Pelejä on vielä paljon jäljellä, joten turhaa ottaa liikaa paineita.

Millaisia fiiliksiä illan vastustaja AC Kajaani herättää ennen kauden ensimmäistä kohtaamista?

– Kajaani on mielenkiintoinen vastustaja. He ovat saaneet kiinnitettyä hyviä pelaajia ja ovat myös saaneet hyviä tuloksia kauden ensimmäisistä peleistä. Pitkä pelireissu tuo myös oman lisämausteensa. Odotan haastavaa peliä, mutta luotto voittoomme on vahva!

Olit mukana Gnistanin edellisellä Ykkösen kaudella 2017. Vertaa nykyistä joukkuetta silloiseen miehistöön?

– Vuoden 2017 Ykkösen kausi jäi omalta osalta pannukakuksi loukkaantumisen takia, mutta olin joukkueen mukana vahvasti. Sanoisin, että suurin ero tuohon joukkueeseen on kokemus. Meillä kokeneita pelaajia joukkueessa, jotka ovat meritoituneita tällä tasolla ja jopa korkeammalla. Uskon, että tämä tulee vielä näkymään kauden edetessä.

Gnistan kohtaa AC Kajaanin tänään Kajaanin liikuntapuistossa klo 17. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Sportilta!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.