Masar Ömer vahvistamaan Gnistanin hyökkäystä

Hyökkääjä Masar Ömer liittyy Gnistanin riveihin tämän vuoden kattavalla sopimuksella.

Viimeksi Honkaa kaudella 2018 edustanut Ömer on joukkueen vahvuudessa heti huomisessa kotiottelussa FF Jaroa vastaan.

Etelä-Espoon Pallosta ylempiin sarjoihin ponnistanut 27-vuotias Ömer on pelannut Ykköstä Hongan ja PK-35 Vantaan riveissä 36 ottelussa iskien 20 osumaa. PK-35 Vantaan paidassa Ömer pääsi ensimmäistä kertaa ottamaan tuntumaa myös pääsarjatasoon kaudella 2016, jolloin 28 ottelussa syntyi neljä osumaa.

Kaudella 2017 Ömer oli nostamassa Honkaa Veikkausliigaan yhdeksällä maalillaan, mutta loukkaantumisten takia pääsarjaminuutteja kertyi seuraavalla kaudella vain kolmesta ottelusta. Tästä lähtenyt loukkaantumiskierre onkin pitänyt miehen sivussa kentiltä yli kaksi vuotta.

Kesäkuun alusta lähtien Gnistanin kanssa harjoitellut maaliahne hyökkääjä on innoissaan sopimuksestaan.

-Todella hyvät fiilikset! Pääsin viimein ulos loukkaantumiskierteestä ja odotan innolla tulevaa kautta Gnistanin paidassa.

Gnistanin kotiavaus ja Ömerin mahdollinen debyytti käynnistyy huomenna sunnuntaina klo 18:30 Oulunkylän Mustapekka Areenalla. Ennakkoliput myy Tiketti. Infopaketin poikkeusjärjestelyistä löydät täältä. Tervetuloa!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.