Kuva: Saku Anttila

Gnistanin joukkueet laajalla rintamalla mukana Helsinki Cupissa

Menestystäkin tuli ja kirsikkana kakun päällä P09 keltaisten ykkösryhmän nappaama seurahistorian ensimmäinen Helsinki Cupin voitto A-finaaleissa.

Gnistanin P06-joukkue eteni hienosti turnauksen välieriin asti taipuen siinä HJK/siniselle lukemin 0-1. Gnistanin P07-joukkue pelasi puolestaan samassa sarjassa eli vuotta vanhempien kanssa ja eteni lopulta C-finaaliin, jossa taipui KäPa/06/AC:lle lukemin 0-3. Gnistan P09 keltainen 1 eteni seurahistorian ensimmäiseen A-finaalien mestaruuteen kaatamalla ensin puolivälierissä TiPS/akatemian 2-1, sitten välierissä EPS/Akatemia Punaisen 2-0 ja viimein finaalissa PK-35:n lukemin 0-2. Gnistan P10 Esiakatemia 1 puolestaan eteni turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon, jossa Käpa/United oli kuitenkin etevämpi lukemin 1-0.

Gnistan oli turnauksessa vahvasti esillä myös tyttöpuolella. Pyttyjäkin päästiin nostamaan B-finaaleissa komeasti kolme kappaletta. Gnistan T05/06 nappasi yleissarjan B-finaalin voiton kaatamalla ensin välierissä Hoogee/valkoisen 1-2 ja sitten finaalissa TuPS/KP-75 Yj:n 0-1. Gnistan T10-joukkue nappasi jännittävien vaiheiden jälkeen elite-sarjan B-finaalin voiton kaatamalla kahdella rangaistuspotkukilpailuvoitolla välierissä ensin PPJ/Sinisen ja finaalissa EPS/Punaisen. Gnistanin T07-08 juhli puolestaan harrastesarjan B-finaaleiden voittoa kaatamalla ensin välierissä PPJ:n 3-1 ja finaalissa Ponnistuksen lukemin 4-0.

Gnistan P09 juhlii finaalin ratkettua. Kuva: Saku Anttila

Gnistanin mestarijoukkueen P09:n vastuuvalmentaja Oskari Tielinen kuvaili joukkueen turnausta ja valmistautumista.

— Hesa Cup oli meiltä nousujohteinen, pelattiin peli peliltä paremmin ja opittiin uusia asioita. Onnistuttiin luomaan pojille positiivinen ja rento ilmapiiri, joka näkyi peleissä. Pojista huokui itseluottamus ja rohkeus pelata. Ennen turnausta olemme harjoitelleet hyvin, vaatimustaso on ollut korkealla ja pojat ovat olleet todella motivoituneita sekä hyvin paikalla tapahtumissa. Joukkueessamme on todella hienoja persoonia, joka on henkisellä puolella todella iso vahvuus meille. Meidän keltainen2-ryhmä pelasi myös loistavan turnauksen hyvällä asenteella ja taistellen. Iso kiitos koko valmennustiimille ja taustaryhmälle. Tästä on hyvä jatkaa syksyn peleihin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.