Picosun on IF Gnistanin uusi pääyhteistyökumppani

Teknologiayhtiö Picosun ja IF Gnistan ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Picosunista tulee yksi Gnistanin pääyhteistyökumppaneista.

Picosun tulee näkymään Gnistanin niin naisten kuin miesten edustusjoukkueiden peliasujen etupuolella sopimuskaudella. Kumppanuus sisältää lisäksi stadion- ja ottelutapahtumamainontaa sekä näkyvyyttä Gnistanin viestintäkanavissa. Picosunilla on myös mahdollista hyödyntää Gnistania omissa tapahtumissaan ja tilaisuuksissaan.

– On erinomaista olla mukana Gnistanin iloisen positiivisessa, kasvavassa ja monella tapaa menestyvässä tiimissä, kommentoi Picosunin hallituksen puheenjohtaja Kustaa Poutiainen.

– Erittäin hienoa saada Picosunin kaltainen suomalainen kasvuyhtiö kumppaniksemme. Picosunin ja Gnistanin arvot kohtaavat erinomaisesti – molemmat ovat sitoutuneet toiminnassaan kasvuun, kehitykseen ja luotettavuuteen. Panostamme ihmisiin erilaisilla taustoilla eri elämänaloilla ja rakennamme menestyviä tiimejä. Tästä on hyvä rakentaa yhteistä tulevaisuutta, kommentoi Gnistan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo.

Picosunin johtava ALD-ohutkalvoteknologia mahdollistaa tulevaisuuden teolliset ratkaisut uusilla huippuluokan pinnoitusmenetelmillä, yli neljän vuosikymmenen uraauurtavalla kokemuksella. PICOSUN® -ALD-laitteistot ovat tänä päivänä tuotantokäytössä useissa eturivin teollisuusyrityksissä ympäri maailmaa. Picosunin päämaja sijaitsee Suomessa, tytäryhtiöt Saksassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Koreassa, Kiinassa, Taiwanissa ja Singaporessa, sivutoimistot Ranskassa ja Intiassa, ja yrityksellä on maailmanlaajuinen myynti- ja huoltoverkosto. Lisätietoja osoitteesta www.picosun.com.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.