Otteluraportti: Gnistanin kenraaliharjoitus päättyi tasapeliin

Gnistanin viimeinen ennen kauden alkua pelattu harjoitusottelu MYPA:a vastaan päättyi tasapeliin. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin paljon vauhtia ja tilanteita, mutta toisella puoliajalla lämmin sää alkoi ottaa veronsa.

Gnistanin kenraaliharjoitus MYPA:a vastaan alkoi vauhdikkaissa merkeissä lähes helteisistä sääolosuhteista huolimatta. Ottelun ensimmäinen maalipaikka siunaantui rangaistusalueen oikealta laidalta laukomaan päässeelle Nnaemeka Anyamelelle, mutta kotijoukkueen maalivahti Tomas Turunen torjui matalan laukauksen vaivoitta.

Vauhdikas puoliaika tarjosi läheltäpiti-tilanteita molemmissa päissä kenttää, mutta loistavat maalipaikat jäivät uupumaan. Puoliaikaa hallinnut Gnistan haki laukauksia ahkerasti kaukaakin, mutta punapaitojen varmasti pelannut puolustus maalivahti Turusen johdolla piti vieraat maaleitta.

Maalien makuun päästiin heti toisen puoliajan alussa Gnistanin siirryttyä johtoon 49. peliminuutilla. Vahvasti maalille rynninyt Rony Huhtala kuritti viime kauden seuraansa tuikkaamalla vasemmalta laidalta tulleen keskityksen verkon perukoille. 

Lämmin sää alkoi vaikuttaa ottelun tempoon toisen puoliajan aikana eikä lukuisia vaihtoja sisältänyt puoliaika sisältänyt suurempia kohokohtia ennen viimeistä kymppiä.

Tällöin MYPA oli ensin lähellä tasoitusta hyökkääjän riistettyä pallon rangaistusalueen ulkopuolelle ajautuneelta Tomi Maanojalta, mutta korkea sijoituspallo pomppi hiuksenhienosti ohi maalin. Lopulta isännät onnistuivat kuitenkin taistelemaan pelin tasoihin HIFK:sta lainassa olleen brassikärki Vitinhon sijoitettua pallon alakulmaan päästyään vapaaksi rangaistusalueella.

Gnistan aloittaa sarjakauden kohtaamalla vieraskentällä AC Oulun ensi lauantaina 27. kesäkuuta. Kauan odotettu kauden avaus alkaa Raatin stadionilla klo 17:00.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.