Gnistan matkustaa Lahteen ensi lauantaina

Gnistan kohtaa FC Lahden harjoitusottelussa.

Viime lauantaina HJK:n kohdannut Gnistan jatkaa Ykkösen kauteen valmistautumistaan haastamalla FC Lahden harjoitusottelussa. Ottelu potkaistaan käyntiin Lahden Kisapuistossa lauantaina kello 14:00.

Nykyisten viranomaisrajoitusten mukaisesti ottelutapahtumaan otetaan sisään maksimissaan 500 henkilöä. Ottelutapahtuman järjestää Lahden Reipas, joka mittaa PK-35:n nykykunnon FC Lahden ja Gnistanin ottelun jälkeen kello 17:00. Lahden Reippaan kausikorttilaiset pääsevät sisään veloituksetta, joten myytäväksi jää todella rajoitettu määrä 10 euron hintaisia pääsylippuja.

Katsojarajoitusten ohella ottelussa noudatetaan muitakin yleisiä viranomaisten asettamia turvallisuusohjeistuksia. Tapahtuma-alueella jaetaan halukkaille kasvomaskeja, jonka lisäksi katsojien edellytetään huomioivan asianmukaiset turvavälit koko ottelutapahtuman ajan. Käsidesipisteitä tullaan sijoittelemaan ympäri tapahtuma-aluetta pitämään huolta katsojien käsihygeniasta. Tapahtumajärjestäjä suosittelee yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jotta jonoilta vältyttäisiin.

Etelän-Suomen Sanomat streamaa ottelun suorana ja selostettuna, joten mukaan pääsee myös kotisohvalta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.