Gnistan-ikämiehet takaisin parrasvaloissa!

Hyvät naiset ja herrat - Gnistan-ikämiehet ovat palanneet tositoimiin ja ehkä vanhempina kuin koskaan aikaisemmin.

Ikä, kuten Cooper-testin tuloskin, on tosin vain numero ja näiden herrojen kohdalla lukemien voidaan odottaa osoittavan vain ylöspäin. Korona-tauon jälkeisissä tarkoissa mittauksissa kaikkien Gnistan ikämiesjoukkueiden  (35, 40, 45 ja 50)  keski-ikä on noussut noin vuodella, mutta lisäksi myös Cooper-keskiarvo oli hurja, tasan 2712m.

Kauden valmistelevissa etäharjoituksissa on siis näppäimistön lisäksi kuluneet myös kalorit, joka on näkynyt myös kentällä, kun sekä Gnistan-35-, että Gnistan-40 -ikäluokat ovat palanneet takaisin vihreälle veralle KKI-pelien startatessa taas käyntiin. Gnistan-40 on managerinsa Jan ’Tilsu’ Tillanderin johdolla pöllytellyt vastustajan verkkoja jo yhdeksän kertaa ja on kahden pelin jälkeen ansaitusti sarjan piikkipaikalla ilman pistemenetyksiä. Nuoremmat Gnistan-35 tähdet eivät avauksessaan yltäneet aivan vastaaviin urotöihin, vaan taipuivat viime hetken rankkarilla naapuriseura HPS:lle lukemin 1-0.

Lämpö nousee, hiki virtaa ja pelit kovenevat mitä lähemmäs kesän SM-kisoja taas päästään. Tervetuloa lehtereille kannustamaan myös varttuneemmat G-tähdet voittoon!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.