Kuva: Jari Mäensivu

Miesten Ykkönen alkaa kesäkuun lopussa!

Ensimmäinen kierros pelataan 27.-28.6. ja sarja pyritään saamaan päätökseen lokakuun loppuun mennessä.

Pidempiaikainen epätietoisuus Miesten Ykkösen sarjakauden aloituksesta on nyt ohi. Tänään Palloliiton ja seurojen yhteisessä kokouksessa päästiin yhteisymmärrykseen pelimuodosta ja aikaikkunasta, jona sarja tulisi pelata. Otteluohjelmassa pyrittiin huomioimaan mahdollisimman paljon seurojen toiveita liittyen harjoitus- ja ottelutapahtumia koskeviin rajoituksiin. Sarja pelataan tänä vuonna kaksinkertaisena, jossa jokaiselle joukkueelle tulee 11 koti- ja vierasottelua. Voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan, toiseksi sijoittunut pelaa Veikkausliiga-karsinnassa ja kolme heikoiten sijoittunutta putoavat Kakkoseen. Tarkempi otteluohjelma ja kotipelipäivät varmistuvat lähiviikkoina.

Gnistan tiedottaa vielä myöhemmin kotiotteluiden sisäänpääsykäytännöistä koskien tällä hetkellä voimassa olevaa 500 henkilön kokoontumisrajoitusta heinä- ja kesäkuulle. Odotamme Aluehallintoviraston viimeisimpiä ohjeistuksia asiasta. Vapaavalintaisen ottelulipun ostajana tai kausikorttilaisena olet etusijalla, mikäli sisäänpääsyä joudumme rajoittamaan.

Osta Gnistanin vapaavalintainen ottelulippu tai kausikortti Tiketistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.