IF Gnistan palaa kentille

Kaikki Gnistanin juniorijoukkueet aloittavat tällä viikolla pienryhmäharjoitukset.

Gnistanin joukkueiden ryhmäharjoitukset jäivät 13.3.2020 tauolle koronavirustilanteen takia. Pelaajamme ovat kahden kuukauden ajan harjoitelleet omatoimisesti etävalmennuksen avulla. Tällä viikolla kaikki Gnistanin juniorijoukkueet pääsevät taas ottamaan ensimmäisiä yhteisiä askeleita kohti normaalia arkea pienryhmäharjoitusten parissa. Sallittuja ovat kymmenen pelaajan ryhmissä toteutetut harjoitukset. Joukkueiden pelaajien, vanhempien ja taustojen kanssa on käyty läpi THL:n ja Palloliiton ohjeistukset koskien pienryhmäharjoittelua.

Normaaleihin jalkapalloharjoituksiin on joukkueiden tarkoitus palata kesäkuun alusta. Joukkueiden sarjatoiminta käynnistyy arvioidusti aikaisintaan kesäkuun toisella viikolla lukuun ottamatta Miesten Ykköstä, jonka aloitus on todennäköisempi heinäkuun puolella. Tiedotamme Miesten Ykkösen aloituksesta ja otteluohjelmasta heti, kun se on selvillä.

Kaikille nautinnollisia ja turvallisia treenejä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.