Kuva: Niklas Günsberg

IF Gnistanin joukkueet seuraleirillä Pajulahdessa

Naisten ja miesten edustusjoukkueet pelaavat harjoitusottelut leirin päätteeksi.

Gnistan järjestää seuraleirin Pajulahdessa tänä viikonloppuna. Leiriä pitävät naisten edustusjoukkue, T05/06, T07/08, P07, P08, P09 ja P10 joukkueet. Osa joukkueista aloittaa leirin jo perjantaina ja loput lauantaina. Leirin ohjelmassa on harjoittelua, luentoja ja yhdessäoloa. Leiri huipentuu sunnuntaina, kun molemmat edustusjoukkueemme pelaavat harjoitusottelut Pajulahdessa. Naiset kohtaavat omassa ottelussaan FC Kuusysin ja miehet PK-35:n.

Gnistan toivottaa kaikille antoisaa leiriviikonloppua ja molemmille edareille onnea peliin!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.