Marko Paunovic Gnistaniin

Gnistan ja serbialaispuolustaja ovat sopineet kauden 2020 kattavasta pelaajasopimuksesta.

Marko Paunovic nähtiin Gnistanin väreissä koeajalla jo viime viikonlopun Suomen Cupin ottelussa Porissa. Nyt miehen status on vahvistettu ja mikäli lääkärintarkastuksissa ei ilmene yllätyksiä nähdään Paunovic Gnistanin keltaisessa paidassa tulevalla kaudella. 32-vuotias toppari on tuttu kasvo Suomen kentiltä miehen edustaessa FC Hakaa 25 ottelun verran kaudella 2018 ja ollen yksi runkopelaajista Tehtaan kentällä. Paunovicilla on myös paljon kokemusta Serbian kentiltä niin pääsarjasta kuin paikallisesta Ykkösestä. Serbiassa Paunovic on edustanut FK Napredak Krusevacia ja FK Jagodinaa.

Gnistaniin Paunovic saapuu vahvistamaan puolustusta ja tuomaan lisää johtajuutta kentälle. Mies itse saapuu Suomeen erittäin motivoituneena ja kunnianhimoisena: ”Olen erittäin iloinen ollessani täällä. Tämä on jo toinen kerta minulle Suomessa. Olo on hyvä ja olen valmiina jälleen uuteen haasteeseen. Uskon, että saamme paljon menestystä tällä kaudella. Olen vasta muutaman päivän täällä, mutta nyt jo näen, että joukkue on hyvä. Kanssapelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Meidän pitää tehdä kovasti töitä ja taistella jokaisessa harjoituksessa ja pelissä. Tällä tavalla uskon, että pystymme olemaan sarjan kärjessä.”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.