Gnistanin 2014-syntyneet pojat päässeet hyvään vauhtiin

Joukkue aloitti virallisesti toimintansa vuoden alusta.

Uusi valmennuspäällikkö Marko Kolsi vastaa yhdessä valmentaja Pierlin Mpaka-Makumbun kanssa, että uudet Gnistan-juniorit saavat laadukasta valmennusta heti jalkapalloharrastuksensa alussa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa talvikaudella; kerran Mustapekka Areenalla ja kerran läheisen koulun salissa. Kauden aikana joukkue osallistuu myös pelitapahtumiin ja turnauksiin.

Gnistanin 2014-syntyneissä pojissa on jo 25 innokasta futiksen aloittajaa. Marko ja Pike toivottavatkin kaikki uudet ja innokkaat futaajanalut tervetulleeksi mukaan joukkueeseen. Myös 2015-syntyneet pojat voivat osallistua toimintaan. Tyttöjen puolella aloitti vastikään Gnistanin 2012/2013-syntyneiden joukkue valmentajinaan Mikko Kuosmanen ja Salla Lehtomäki.

Joukkueiden toimintaan voit ilmoittautua mukaan seuran verkkosivuilta Joukkueet-valikosta kyseisten ikäluokkien kohdalta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.