Lipunmyynti Suomen Cupin kotiotteluihin on alkanut

Liput myy Gnistanin yhteistyökumppani Tiketti.

Gnistan pelaa tammikuussa alkavassa Suomen Cupissa kaksi kotiottelua, kun MP ja MYPA vierailevat Talin jalkapallohallissa. Gnistanin koko otteluohjelman Suomen Cupissa löydät tästä.

Kotiotteluiden ennakkolipunmyynti:

Normaalilippu: 8€
Kausikorttilaisten lippupaketti: 10€

Kausikorttilaisten lippupaketti sisältää molemmat Gnistanin Suomen Cupin lohkovaiheen kotiottelut. Ostaessasi paketin saat lipun, joka sisältää molemmat ottelut, joten lippu pitää säilyttää myös ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Huomioithan myös, että sisäänpääsyn yhteydessä lippupaketin ostaneiden tulee näyttää kausikortti tai sen ostotapahtuman yhteydessä sähköpostiin saapunut PDF-kausikortti.

Ennakkolipunmyynnin hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksun. Kausikorttilaisilla ei ole mahdollisuutta lunastaa lippua ennakkomyynnistä tarjoushinnalla vain yksittäiseen otteluun. Pääset ostamaan ennakkolippusi tästä!

Lipunmyynti portilta:

Normaali hintaiset liput maksavat myös portilla kahdeksan euroa. Portilta kausikorttilaiset voivat ennakkolipunmyynnistä poiketen ostaa yksittäiseen otteluun tarjoushintaisen lipun viidellä eurolla. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin veloituksetta.

Mikäli et ole vielä ostanut kauden 2020 kausikorttia, niin pääset ostoksille tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.