Kuva: Niklas Gunsberg

Tuomas Mustonen lopettaa pelaajauransa – lauantaina tiedossa miehen jäähyväisottelu

Tuomas Mustonen lopettaa pelaajauransa kuluvaan kauteen.

IF Gnistania ensimmäisen kerran urallaan kaudella 2006 edustanut Tuomas Mustonen lopettaa pelaajauransa kuluvaan kauteen.

– Olen yrittänyt välttää lopettamista monta vuotta kaikin keinoin pääosin perheeni kustannuksella, mutta tällä kertaa pyrin tosissani futisuran päättämiseen. Perheeltäni on aina löytynyt ymmärrystä ja mahdollisuus jatkaa, joten siitä suuri kiitos vaimolleni sekä meidän lapsille. Silti pelottaa ajatus, että ei ole enää sitä pukukoppia minne mennä. Hyvä tai huono päivä, niin lähes aina koppiin on ollut aina mahtavaa mennä. On ollut upeaa treenata ja tavoitella yhteisiä tavoitteita asiassa, mikä on kaikkien yhteinen intohimo. Minulle se on aina ollut, jos ei nyt lähellä elämän tarkoitusta, niin tärkeää omalle identiteetille, hän kertoo.

Mustonen haluaa kiittää kaikkia henkilöitä, jotka ovat vaikuttaneet hänen futisuraansa.

– Pelit ja maalit ovat loppujen lopuksi hyvin pieni palanen siinä matkassa, minkä olen jalkapallon kanssa kokenut. Lisäksi loukkaantumiset, häviöt, pettymykset ovat kasvattaneet itseäni paljon. Vieläkään en osaa olla kovin armollinen, jos peli ei kulje. Olen kuitenkin oppinut nukkumaan yön yli ja uskomaan siihen, että hommat sujuvat paremmin, kun menee vain eteenpäin. Olen onnistunut saavuttamaan joukkueissani urallani loppujen lopuksi todella paljon ja olen siitä ylpeä, onnellinen sekä kiitollinen. Kiitokset kaikille joukkuekavereille, valmentajille, huoltajille, fysioille, faneille, seuroille taustoineen, vapaaehtoisille sekä omille työnantajille ymmärryksestä harrastaa. Muistetaan naattia. Kiitos PohU, Gnistan, KäPa, HIFK ja AC Oulu, Mustonen päättää.

Tuomas Mustosen uran viimeinen ottelu pelataan lauantaina 26. lokakuuta, kun Gnistan kohtaa Kaarinan Pojat Kakkosen B-lohkon viimeisen kierroksen kamppailussa. Kaikki liput otteluun maksavat viisi euroa. Tule siis paikan päälle näkemään Gnistan-ikoni vielä kerran seuran pelipaidassa!

Tuomas Mustonen maalit Gnistanissa:

Kakkonen: 109
Cup-ottelut: 6

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.