Otteluennakko: Gnistan matkustaa Tampereelle Ilves/2:n vieraaksi lauantaina

Ennen taukoa makealla tavalla voittojen tielle palannut Gnistan jahtaa tärkeitä sarjapisteitä Ilves/2:a vastaan lauantaina. Ottelu potkaistaan käyntiin Lamminpään urheilukeskuksessa kello 15:00.

Maajoukkuetaukoa edeltävällä kierroksella Kipinä nappasi kotivoiton SalPasta lukemin 2-1. Vahvemmin ensimmäisellä puoliajalla esiintynyt SalPa poistui tauolle 0-1 johdossa Lucas Gabrielssonin osumalla. Toisella puoliajalla otteitaan parantanut Gnistan hallitsi ottelua nousten debytantti Mikko Pitkäsen sekä Pekka Sihvolan osumilla 2-1 voittoon. Gnistan on toistaiseksi esiintynyt reissupeleissään vahvoin ottein, sillä yhdeksästä vieraspelistään Kipinä on voittanut peräti kahdeksan. Lauantain ottelun voittamalla Kipinä ottaisi tuntuvan pesäeron lähimpiin kilpaijoihinsa taistelussa sarjanoususta.
Joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa Gnistan nappasi kotivoiton Ilves/2:n kustannuksella lukemin 2-1. Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen Jesse Huhtala vei vieraat johtoon, mutta Gnistan kiri voittoon Hidetoshi Wakuin ja Pauli Kuusijärven osumilla.
Ensimmäistä kauttaan Kakkosessa pelaava Ilves/2 on vahvasti kiinni ylemmän jatkosarjan paikassa. Tasaisen vahvan kauden pelanneet ”tupsukorvat” napsivat heinä-elokuussa peräti kuusi voittoa putkeen komealla maalierolla 21-6. Voittoputkensa myötä lohkon kärkikahinoihin nousseet tamperelaiset majailevat tällä hetkellä sarjan toisena 34 pisteellään. Viimeisimmässä ottelussaan Ilves/2 nappasi kuluvan viikon tiistaina tärkeän voiton paikallisvastustaja Tampere Unitedista lukemin 1-0.
Ilves/2 koki heinäkuussa menetyksen siirtomarkkinoilla, kun avainpelaajiin kuulunut Jesse Huhtala siirtyi PEPOn riveihin. Muuten tamperelaisten pelaajaliikenne on rajoittunut edustusjoukkueen ja kakkosjoukkueen välille. Kakkosjoukkueen avainpelaajiin kuulunut Naatan Skyttä nostettiin Ilveksen edustusjoukkueen riveihin elokuun aikana, mutta muuten kakkosjoukkue on päässyt pelaamaan läpi kauden lähes muuttumattomalla pelaajarungolla. Joukkueen tärkeimpiä pelaajia ovat olleet maaliahneet laiturit Eemeli Raittinen ja Juho Heikkinen sekä luottotoppari Juho Pietola. Joukkueen paras maalintekijä on 8 kertaa osunut Raittinen, mutta peräti 13 eri maalintekijää kertoo tamperelaisten tehojen jakautuneen tasaisesti kuluneen kauden aikana.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.