Kauden loppu lähestyy – jatkosarja päättää Gnistanin kauden


Kaudella 2019 Kakkonen päättyy neljän joukkueen voimin pelattavaan jatkosarjaan.
Kakkosen B-lohkon kärkipaikkaa hallussaan pitävän IF Gnistanin kausi jatkuu jatkosarjassa, johon pääsee lohkon neljä parasta joukkuetta. Jatkosarja pelataan yksinkertaisena sarjana, joten otteluita siinä kertyy jokaiselle joukkueelle kolme kappaletta. Tässä vaiheessa on jo varmaa, että Gnistan pelaa sarjasijoituksensa johdosta jatkosarjassa kaksi kotiottelua. Kauden aikana kerätyt pisteet jäävät voimaan jatkosarjassa.
Ennen jatkosarjaa Gnistanilla on edessä kolme ottelua, jotka kaikki pelataan Oulunkylän Mustapekka Areenalla. Kotiotteluiden ennakkoliput myy Tiketti.
La 21.9. IF Gnistan – FC Jazz klo 15.00
La 28.9. KäPa – IF Gnistan klo 15.00
La 5.10 IF Gnistan – EPS klo 14.00
Jatkosarja alkaa heti EPS -ottelun jälkeisellä viikolla ja se päättyy viimeistään 27. lokakuuta riippuen pelipäivien asettelusta. Lohkon kärkipaikkaa jatkosarjan jälkeen hallussaan pitävä joukkue nousee kaudeksi 2020 Ykköseen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.