Otteluennakko: Gnistan saa SalPan vieraakseen lauantaina

Kaksi peräkkäistä tasapeliä pelannut Gnistan pyrkii palaamaan voittojen tielle SalPaa vastaan lauantaina. Poikkeuksellisesti kello 18:30 alkavan ottelun ennakkoliput myy Tiketti.

Viimeisimmässä ottelussaan Gnistan jakoi pisteet FC Espoon kanssa lukemin 1-1. Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen Pekka Sihvola puski Gnistanin johtoon, mutta Valdrin Rashica toi näyttävällä vapaapotkumaalillaan isännät tasoihin.
Kahdesta voitottomasta ottelusta huolimatta Gnistan loi molemmissa peleissä useita maalipaikkoja, joka lupaa hyvää lauantain koitosta silmällä pitäen. Gnistanin paras maalintekijä on seitsemän kertaa osunut Pekka Sihvola. Hänelle hyvää tulitukea ovat tarjonneet kuusi osumaa iskeneet Aleksander Akbar ja Tuomas Mustonen sekä elokuussa tehokkaasti esiintynyt Zakaria Kibona.
Edellisessä keskinäisessä ottelussa Gnistan nappasi Salosta 2-3 voiton komean nousun päätteeksi. SalPa karkasi jo 2-0 johtoon, mutta neljän minuutin sisään kahdesti osunut Cherif Ndiaye toi Kipinän tasoihin. Voittomaalin puski Zakaria Kibona juuri varsinaisen peliajan täyttyessä.
Lauantain vierailija SalPa pitää tällä hetkellä hallussaan sarjan neljättä tilaa 27 pisteellään. Tasaisesti pisteitä napsineet salolaiset ovat majailleet koko kauden lohkon kärkikastissa, mutta heinä-elokuun viiden pelin voitoton putki pudotti ”Joutsenet” sarjan kärjen vauhdista. Viimeisimmässä ottelussaan SalPa nappasi toisen peräkkäisen voittonsa kaatamalla Pallo-Iirot lukemin 2-0.
Kesän siirtoikkunassa ovet ovat Salossa käyneet molempiin suuntiin. Salolaiset täydensivät hyökkääjistöään Kolmosen Peimari Unitedissa kovia maalilukemia iskeneellä Bruno Rodriguesilla, mutta kokivat myöhemmin pahan menetyksen maalitykki Elmo Heinosen siirryttyä Hongan riveihin. Hänen lisäkseen isoja menetyksiä ovat ÅIFK:n siirtyneet Olli Jalli sekä Ilari Koljonen.
Heinosen lähdettyä ratkaisijan roolin on ottanut hartioilleen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Lucas Gabrielsson, joka on osunut kahdessa viimeimmässä ottelussa. Gabrielssonin ohella tärkeässä roolissa ”joutsenten” riveissä ovat kokenut laitapuolustaja Iku Leino sekä 5 osumaa iskenyt hyökkääjä Eetu Leppänen.
Gnistanilta sivussa on varmuudella Cherif Ndiaye, jonka korttitili tuli täyteen FC Espoota vastaan. Joukkuetta ovat kuitenkin viikon harjoituksissa häirinneet erinäiset vaivat.
– Sairastumiset ja loukkaantumiset ovat vähän häirinneet tällä viikolla treenaamista, mutta hyvää peliä odotamme. SalPa on todella kova joukkue. Toivottavasti pystymme tarjoamaan yleisölle jälleen hyvää futista, Gnistanin päävalmentaja Roberto Nuccio kommentoi.
– Varmasti tulee kova kamppailu kuten oli viimeksi Salossakin. Taistellaan kovasti pisteistä ja otetaan täydet kolme, säestää Gnistan-hyökkääjä Aleksander Akbar.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.