Matsipäivän haastattelussa Cherif Ndiaye – "Meidän täytyy olla nälkäisiä"

Kuva: Teemu Levänen

Gnistanin riveihin kesken viime kauden siirtynyt toppari Cherif Ndiaye korostaa joukkueena pelaamisen tärkeyttä päivän ottelun alla.
Olet ollut vakiokasvo Gnistanin puolustuslinjassa tämän kauden aikana. Mitä mieltä olet ollut joukkueen puolustuspelaamisesta?
Mielestäni olemme avanneet peliä todella hyvin tällä kaudella. Myös sellaisia vastustajia vastaan, jotka prässäävät ylhäältä. Hirveästi negatiivisia asioita en löydä. Totta kai virheitä sattuu aina, mutta se on normaalia ja kuuluu asiaan. Toki virheistä täytyy ottaa opiksi ja välttää niitä tulevaisuudessa.
Tämä on ensimmäinen kokonainen kautesi Gnistanissa. Miten olet viihtynyt seurassa?
Olen ollut tyytyväinen ensimmäiseen kauteeni Gnistanissa. Meillä on kasassa hyvä joukkue sekä erinomainen henki pukukopissa, mikä on luonnollisesti tärkeää jokaiselle joukkueelle.
Miten uskot voiton irtoavan tänään?
Meidän täytyy olla enemmän nälkäisiä päivän kamppailussa, sillä uskon siitä tulevan kova haaste. Harjoitukset ovat menneet hyvin tällä viikolla, mutta voittaaksemme meidän tulee pelata joukkueena. Kun sen teemme, niin saamme varmasti mukaan mieluisan tuloksen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.