Matsipäivän haastattelussa Hidetoshi Wakui – "Toivon, että ihmiset löytävät tänään stadionille"


Japanilainen Hidetoshi Wakui toivoo näkevänsä tänään mukavasti väkeä katsomossa, kun Gnistan isännöi Honka Akatemiaa. Muistathan, että femmalla peliin -tarjouksen johdosta matsiliput maksavat vain viisi euroa. Osta omasi tästä!
Millainen tunnelma joukkueessa on päivän ottelun alla?
Tunnelma joukkueessa on hyvä ja samanlainen, mitä yleensäkin ennen ottelua. Menemme eteenpäin yksi ottelu kerrallaan ja tällä hetkellä keskittyminen on illan ottelussa.
Mitä ovat joukkueen tavoitteet seuraaville viikoille?
Mielestäni meidän tulee parantaa monia asioita pelaamisessamme tulevien viikkojen aikana. Tätä varten meidän täytyy paiskia hommia yhdessä, jotta pelaaminen kehittyy. Koen, että tämä on yksi vahvuuksistamme ja se on varmasti syy monen voiton takana.
Millainen kuva sinulle jäi Honka Akatemiasta sarjakauden ensimmäisen ottelun perusteella?
He ovat joukkue, missä pelaa paljon nuoria tulevaisuuden lupauksia. Lähden otteluun kuitenkin luottavaisena, sillä pelaamme kotona ja saamme yleisöltä hyvin tukea. Toivon, että monet ihmiset löytävät tänään tiensä stadionille tukemaan meitä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.