Tiistain kotiotteluun kausarilla tai irtolipulla kaveri veloituksetta mukaan


IF Gnistan kohtaa Ilves/2:n tiistaina 25. kesäkuuta Oulunkylän Mustapekka Areenalla klo 18.30.
Kaverin kanssa matsiin -teeman mukaisesti IF Gnistanin kausikorttilaiset sekä irtolipun Ilves-otteluun ostaneet saavat tuoda mukanaan yhden henkilön veloituksetta. Tarjous on voimassa ostit lippusi ennakkoon tai portilta. Mustapekka Areenan Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen ottelun alkua.
Ennakkoliput otteluun myy Tiketti. Juhannuksen jälkeinen viikko huipentuu Gnistanin sekä Käpylän Pallon väliseen Keski-Helsingin derbyyn, joka pelataan Mustapekka Areenalla lauantaina 29. kesäkuuta klo 17.00.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.