Otteluennakko: Gnistan saa vieraakseen FC Espoon


IF Gnistan ja FC Espoo iskevät yhteen sunnuntaina Mustapekka Areenalla Kakkosen B-lohkon kärkipään kamppailussa. Ottelu alkaa klo 18.30 ja voit ostaa ennakkolippusi Tiketistä.
Gnistan lähtee otteluun hyvistä asetelmista, sillä keltapaidat ovat voittaneet neljä edellistä otteluaan. Viime kierroksella Gnistan haki voiton Kauniaisista, kun joukkue kaatoi GrIFK:n maalein 1-3. Kotijoukkue GrIFK siirtyi johtoon jo ottelun 3. peliminuutilla, mutta Gnistan nousi nopeasti tasoihin Zakaria Kibonan osumalla. Toisen puoliajan alussa syntyneiden Aleksander Akbarin sekä Saloum Faalin osumien myötä pisteet matkasivat Oulunkylään.
Sarjataulukon kolmannella sijalle tällä hetkellä majaileva FC Espoo on aloittanut kautensa pirteästi, vaikka viime kierroksella espoolaiset kärsivät yllättävän kotitappion sarjanousija Pallo-Iiroille maalein 1-2. Tappio oli kauden ensimmäinen FC Espoolle. Sinipaitojen ottelut ovat olleet tähän mennessä kautta melko vähämaalisia, sillä joukkue on tehnyt kuudessa ottelussa kahdeksan maalia ja omassa päässä on soinut vain neljä kertaa. Joukkueen paras maalintekijä alkukauden aikana on ollut Altin Zeqiri, joka on tehnyt kolme maalia.
FC Espoo sijoittui viime kaudella Kakkosen B-lohkon viidennelle sijalle. Joukkueen päävalmentaja on Ilir Zeneli, jolle kausi 2018 oli ensimmäinen sinipaitojen peräsimessä. FC Espoo teki talven aikana tärkeitä kiinnityksiä joukkueeseensa, sillä viime kauden parhaat maalintekijät Valdrin Rashica sekä Samuli Heiska allekirjoittivat jatkosopimuksen seuran kanssa. Uusista hankinnoista mielenkiintoinen nimi on laituri Abaas Ismail, joka pelasi viime kaudella Kakkosta FC Kiffenissä. Tätä ennen Ismail edusti Veikkausliigassa pelannutta HIFK:ta. Toinen mielenkiintoinen nimi on hyökkääjä Kastriot Kastrati, jonka FC Espoo kiinnitti sopimuspelaajakseen kauden alun kynnyksellä. 26-vuotias Kastrati omaa kokemusta Veikkausliigasta muutaman kauden ajalta.
Gnistanin kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa Elias Lappalainen, Jegor Pauk sekä viime kierroksella pitkäaikaispotilaiden joukkoon liittynyt toppari Richard Tiberi, jonka kausi päättyi polvivammaan. Kolmikon lisäksi muutaman pelaajan pelikunto on vielä kysymysmerkki.
Gnistan-hyökkääjä Pekka Sihvola lähtee luottavaisena kohti sunnuntain ottelua.
– Meillä on ollut hyvä vire päällä viime aikoina ja en näe mitään syytä, miksi se ei jatkuisi sunnuntainakin. Pelattiin FC Espoota vastaan talvella ja ainakin itse mieleeni jäi toppareiden romuluisuus sekä pari näppärää yksilöä. Vastustajaa voisikin kuvata kahdella sanalla: taitava ja fyysinen. Meillä on hyvä tilanne pelaajiston suhteen ja maanantain peliin pystyttiin laittamaan useita tuoreita jalkoja, eikä taso tippunut lainkaan, kertoo Sihvola.
Katsojan ABC:stä pääset katsomaan kulkuyhteydet Mustapekka Areenalle sekä lähialueen parkkipaikat.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.