Matsipäivän haastattelussa Jesse Ahonen – "Jokainen jätkä keskittyy sarjan piikkipaikalla pysymiseen"

Kuva: Teemu Levänen

Gnistan ja Salon Palloilijat iskevät tänään yhteen Kakkosen B-lohkon ottelussa Salossa. Kamppailu on Gnistanille kauden ensimmäinen luonnonnurmella, mutta Jesse Ahonen ei usko tämän tuovan ongelmia joukkueelleen.
Gnistan pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelun luonnonnurmella. Miten uskot tämän vaikuttavan pelaamiseen?
Uskon, että tässä asiassa ei tule sen suurempia vaikeuksia. Olemme harjoitelleet alkuviikon luonnonnurmella ja se on ollut mielestäni todella kiva asia, sillä edellisestä tapahtumasta luonnonnurmella on jo aikaa.
Gnistan pääsi juhlimaan viime lauantaina Kakkosen Cupin voittoa. Miten tuo voitto on huuhdottu mielestä, jotta keskittyminen on täysin tämän päivän ottelussa?
Paluu arkeen kävi nopeasti työ -ja treeniviikon merkeissä, joten cup-voitto on huuhdottu hyvin pois mielestä. Varmasti jokainen jätkä keskittyy nyt täysillä sarjan piikkipaikalla pysymiseen ja ottaa menestyksen cupissa positiivisena voimavarana tuleviin peleihin.
Vaikka Gnistan on tehnyt B-lohkon joukkueista eniten maaleja, niin silti hukattuja maalipaikkoja on ollut melko paljon kauden otteluissa. Minkä näet tähän syyksi ja miten asiaa voisi parantaa?
Mitään sen suurempaa yksittäistä syytä en tähän näe, mutta mielestäni siitä ei kannata paineita ottaa. Futiksessa riittää kolmeen pisteeseen, että teet yhden maalin vastustajaa enemmän. Koitetaan kuitenkin laittaa palloa pussiin aina, kun siihen paikka tulee.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.