IF Gnistanin ja Käpylän Pallon kausikortit voimassa kauden molemmissa derbyissä


Gnistanin ja KäPa:n kausikortit ovat voimassa kauden molemmissa Keski-Helsingin derbyissä.
IF Gnistan ja Käpylän Pallo iskevät tällä kaudella yhteen Keski-Helsingin derbyissä muutaman vuoden tauon jälkeen. Seurat ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä, jonka johdosta molempien joukkueiden kausikorteilla pääsee ilmaiseksi sisään kumpaankin kauden paikallisotteluun. Tämä koskee myös seurojen junioreille jaettuja kausi- sekä jäsenkortteja ja molempien osapuolien yhteisenä toiveena on nähdä mahdollisimman paljon junioreita katsomossa kummassakin derbyssä.
Kauden ensimmäinen Keski-Helsingin derby pelataan lauantaina 29. kesäkuuta. Gnistan on ottelussa kotijoukkue, joten kamppailun ennakkoliput myy Tiketti. KäPa:n kotiderby pelataan puolestaan lauantaina 28. syyskuuta. Molemmat derbyt pelataan Oulunkylän Mustapekka Areenalla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.