Otteluennakko: Kotiavauksessa vastaan Kaarinan Pojat


IF Gnistanin kausi Kakkosessa jatkuu huomenna kotiottelulla Kaarinan Poikia vastaan. Oulunkylän Mustapekka Areenalla klo 17 alkavan kamppailun ennakkoliput myy Tiketti.
Gnistan aloitti kauden vahvasti viime viikon lauantaina, kun joukkue kaatoi vierasottelussa porilaisen FC Jazzin lukemin 0-4. Kipinän maaleista vastasivat Cherif Ndiaye, Aleksander Akbar sekä kahdesti osunut Joonas Salmi. Gnistan oli läpi ottelun vastustajaansa edellä ja sai ansaitusti komean aloituksen kaudelle.
Kaarinan Pojat avasivat Gnistanin tavoin kautensa viime viikon lauantaina, kun joukkue kohtasi kotiottelussaan Honka Akatemian. Kaarinalaiset olivat ottelussa niskan päällä, mutta tästä huolimatta pisteet menivät jakoon maalein 0-0.
Viime kaudella Kakkosen B-lohkon neljänneksi sijoittuneet kaarinalaiset menettivät talven aikana maalintekovoimaa, kun 10 maalia paukuttanut Juho Salminen siirtyi TPS:n riveihin. Ovi kävi myös toiseen suutaan, kun viime kaudet TPS:ää edustanut KaaPo-kasvatti Niklas Blomqvist palasi kotiin. Toisen paluumuuttajan kaarinalaiset saivat Hans Honkasalosta, joka palasi joukkueen riveihin Ykkösen EIF:stä, jota mies edusti kaksi edellistä kautta. Mielenkiintoinen nimi on myös kauden alun kynnyksellä KaaPo:n kanssa sopimuksen tehnyt 20-vuotias hyökkääjä Ansu Sheriff, joka pelasi viime kaudella A-nuorten SM-sarjaa Turun Interin paidassa.
KaaPo:n päävalmentaja Tomi Kivikoski on luotsannut joukkuetta kaudesta 2016 lähtien. Ennen edustusjoukkueen valmentajaksi ryhtymistä hän on toiminut valmentajana KaaPo:n junioripuolella.
Kivikoski haluaa joukkueensa parantavan viimeistelyä lauantaina.
– Honka Akatemiaa vastaan saimme luotua riittävästi maalipaikkoja ottelun voittamiseen, mutta emme vaan onnistuneet viimeistelyssä, joten tätä asiaa pitää tarkentaa sekä parantaa. Gnistanin otteluita en ole juurikaan nähnyt, mutta nimilistaa katsoessa kyseessä on ennakkoon yksi lohkon kärkipään joukkueista. He ovat tehneet hyviä hankintoja sekä omaavat kokemusta ylemmiltä sarjatasoilta, joten vaarallinen vastustaja kyseessä, kommentoi Kivikoski Gnistanille.
Gnistanilta ottelusta ovat varmuudella sivussa Touko Laakkonen, Elias Lappalainen sekä Jegor Pauk.
Päävalmentaja Roberto Nuccio tiedostaa lauantain vastustajan kyvyt.
– Minulle jäi hyvä fiilis viime pelistä, mutta parannettavaa löytyy myös, sillä se oli pitkän sarjan ensimmäinen peli. Onnistuimme hyvin erikoistilanteissa, mikä on todella positiivinen asia. KaaPo on mielestäni hyvä joukkue ja he tulevat taistelemaan eri tavalla kuin Jazz. Toivottavasti pystymme pelaamaan sellaisen pelin, josta yleisö tykkää, kertoo Nuccio.
Mustapekka Areenan Gnistan Bar avaa ovensa klo 16. Tiesithän, että Mustapekka Areenalle voi nykyään saapua myös kaupunkipyörällä? Alla olevasta kuvasta voit katsoa lähialueen sekä itse Areenan kartan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.