IF Gnistan-Kaarinan Pojat: Katsojan infopaketti


Gnistan ja Kaarinan Pojat iskevät lauantaina yhteen Oulunkylän Mustapekka Areenalla Kakkosen B-lohkon kamppailussa. Kokosimme yhteen katsojille suunnatun infopaketin klo 17.00 alkavaan otteluun.
Gnistanin kotiotteluiden ennakkoliput myy Tiketti. Voit ostaa lippusi tästä! Sunnuntaina vietettävän äitienpäivän kunniaksi kaikki äidit ovat tervetulleita otteluun veloituksetta.
Gnistan kausikortit ovat yhä myynnissä ja voit ostaa omasi Tiketistä. Mikäli kausikorttisi ei ole vielä saapunut perille, niin pääset otteluun sisään näyttämällä ostotapahtuman yhteydessä sähköpostiisi lähetettyä pdf-kausikorttia. Mustapekka Areenan lipunmyyntipisteelle on myös tulossa myyntiin kausikortteja. Gnistanin kotiotteluissa voit maksaa matsilipun sekä ostoksesi kortilla.
Suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle. Mustapekka Areenan vieressä on parkkipaikka autoille, mutta on paikkoja rajoitettu määrä. Mikäli päätät saapua autolla paikalle, niin lisäparkkitilaa löytyy Oulunkylän Yhteiskoulun pihalta, Hirsipadontien varresta sekä tekojääradan takaa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.