Tuomas Mustonen on Gnistanin kapteeni kaudella 2019


Ensi kauden kapteenisto on selvillä.
Tuomas Mustonen kantaa kapteenin nauhaa Gnistanissa kaudella 2019. Joukkueen varakapteenit ovat Hidetoshi Wakui, Pauli Kuusijärvi sekä Gullit Zolameso.

Päävalmentaja Roberto Nuccio näkee kapteenin roolin tärkeäksi joukkueessa.
– Minun aikanani meillä on aina ollut Gnistanissa hyvät kapteenit ja nykyinen nelikko tuo jatkuvuutta tässä asiassa. Mielestäni kapteenin tulee huolehtia koko joukkueesta ja tämän lisäksi näyttää esimerkkiä kentällä sekä sen ulkopuolella. Jokainen joukkue kohtaa kauden aikana enemmän tai vähemmän vaikeita jaksoja, jolloin kapteenin rooli korostuu, kertoo Nuccio.
Tuomas Mustonen ottaa kunnialla vastaan kapteenin roolin.
– Kapteenin nauhan kantaminen on hieno kunnia minulle! Urani aikana olen saanut pelata monen upean ja yhden aivan fantastisen kapteenin joukkueissa, joten sellainen tietynlainen paine minulla on roolissa onnistumisen suhteen. Aikaisempien joukkueiden kapteenit ovat aina olleet oma itsensä, joten lähden myös itse tällä asenteella kohti tulevaa. Turha myydä sellaista mitä ei ole. Pyrimme Toshin, Paulin ja Bumban kanssa johtamaan joukkuetta jokainen omalla tavallamme. Sen suurempaa roolijakoa tuskin tarvitsee tehdä, vaan lähdetään kapteeniston sekä joukkueen kanssa tekemään tästä mahdollisimman hyvä kausi, kertoo Mustonen.
Gnistanin kausi Kakkosessa alkaa tulevana lauantaina, kun joukkue matkaa FC Jazzin vieraaksi Poriin. Ensimmäinen kotiottelu pelataan puolestaan lauantaina 11. toukokuuta Kaarinan Poikia vastaan. Kausikortit sekä kauden 2019 kotiotteluiden ennakkoliput myy Tiketti.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.