IF Gnistan lahjoitti kausikortteja Oulunkylän asuintalolle

Kausikortit vastaanotti Gnistan-vahti Aatu Hakalalta asuintalon sosiaaliohjaaja Leena Autere.

IF Gnistan lahjoitti kausikortit Oulunkylän asuintalon asukkaille.
Oulunkylässä Mikkolantiellä sijaitsevan Oulunkylän asuintalon asukkaat saivat kuluvalla viikolla iloisen yllätyksen, kun Gnistan lahjoitti heille kauden 2019 kausikortit. Asuintalo on tuetun asumisen yksikkö, joka tarjoaa tukea samassa kiinteistössä asuville mielenterveyskuntoutujille.
– Gnistanissa koemme, että jokaisella urheiluseuralla on vastuu myös yhteiskunnallisista asioista. Valitettavan moni suomalainen voi tänä päivänä huonosti ja kärsii mielenterveyteen liittyvistä ongelmista. Paras apu psyykkisiin sairauksiin on keskustelu asiasta avoimesti. Avoin keskustelukulttuuri mielenterveyssairauksiin liittyen, oli kyse työuupumuksesta tai muusta, on todella tärkeää niin työpaikoilla, perhepiirissä kuin myös jalkapalloyhteisössä. Lahjoituksen myötä haluamme omalla panoksellamme tukea asuintalon asukkaiden kuntoutumista sekä parantaa entisestään yhteiskunnan ennakkoasenteita mielenterveysongelmaisia kohtaan, kertoo Gnistan-manageri Antti Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.