Pekka Sihvola ja IF Gnistan sopimukseen


IF Gnistan ja hyökkääjä Pekka Sihvola ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
Sihvola siirtyy Gnistaniin Helsingin IFK:sta, jota mies edusti neljä edellistä kautta. HIFK:n riveissä 34-vuotias hyökkääjä pelasi yhteensä 89 ottelua Veikkausliiga, joissa hän viimeisteli 27 maalia. Viime kaudella Ykkösessä Sihvola teki 11 maalia 25 otteluun. Ennen HIFK:n siirtymistä Sihvola pelasi kolme kautta Veikkausliigaa Myllykosken Pallon riveissä. Sihvolalta löytyy Veikkausliigakokemusta HIFK:n ja MYPAn lisäksi myös FC Jokereiden, Hakan sekä Hongan riveistä. Uransa aikana kokenyt hyökkääjä on pelannut 228 ottelua maamme pääsarjassa ja tehnyt niissä 71 maalia.
Sihvola liittyy innolla joukkueeseen.
– Gnistan tuntui minulle tässä vaiheessa parhaimmalta vaihtoehdolta ja odotan kovasti kauden alkua. Omalta osaltani tuon joukkueeseen kokemusta ja maalien tekemistä olisi tarkoitus jatkaa myös ensi kaudella. Pelaaminen tuntuu edelleen hyvältä ja palo lajia kohtaan ei ole kadonnut mihinkään. Ne ovat suurimpia syitä, miksi pelaan yhä jalkapalloa, kertoo Sihvola.
Gnistan-manageri Antti Uusitalo on iloinen Sihvolan sopimuksesta.
– Pekka tuo meille kokemusta sekä maalintekovoimaa. Uransa aikana hän on todistanut tasonsa ylemmillä sarjatasoilla, joten olen erittäin iloinen siitä, että pääsimme hänen kanssaan sopimukseen. Joukkueen rakennus on tällä hetkellä hyvällä mallilla. Keskikentälle etsimme vielä vahvistusta ja sen suhteen meillä on neuvottelut käynnissä. Mahdollisesti saamme hommat maaliin jo ensi viikon aikana, kommentoi Uusitalo.
Tämän lisäksi Gnistan on tehnyt huomisen VPS -ottelun kattavan sopimuksen 29-vuotiaan ghanalaisen keskikenttäpelaaja Quincy Osein kanssa. Viime kaudella KTP:tä edustanut Osei on harjoitellut Gnistanin kanssa talven aikana.
Huomenna on luvassa todellista Suomen Cup-romantiikkaa, kun Gnistan kohtaa Oulunkylän Mustapekka Areenalla Veikkausliigassa pelaavan VPS:n. Ottelun ennakkolipunmyynti on ollut vilkasta, joten odotettavissa on upea tapahtuma. Voit ostaa lippusi tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.