Otteluennakko: Gnistan vierailee Espoossa Suomen Cupin ottelussa

Kuva: Arto Alho

Gnistanin talvikausi jatkuu sunnuntaina Espoossa, kun joukkue matkaa Honka Akatemian vieraaksi Kakkosen Cupin puolivälieräotteluun. Matinkylän tekonurmella pelattava ottelu alkaa klo 16.00.
Gnistan marssi Suomen Cupin puolivälierävaiheeseen tyylillä, sillä joukkue voitti molemmat lohkovaiheen ottelunsa Grankulla IFK:ta sekä FC Viikinkejä vastaan. Suomen Cupin lohkovaiheen jälkeen Gnistan pelasi edellisen ottelunsa helmikuun alussa, kun joukkue tasasi pisteet Busmo Winter Cupissa FC Kiffenin kanssa maalein 1-1.
Sunnuntaina vastaan asettuva Honka Akatemia jäi ensimmäisessä Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussaan 1-1-tasapeliin NJS:ää vastaan. Lohkovoitto irtosi kuitenkin, kun espoolaiset murskasivat LPS:n maalein 4-1, joten joukkue eteni puolivälierävaiheeseen maalieron turvin.
Veikkausliigassa pelaavan FC Hongan kakkosjoukkueena toimiva Akatemia on esiintynyt Suomen Cupin kamppailuissaan melko nuorella kokoonpanolla. Joukkueen tehokkaimpia pelaajia Cupin otteluissa ovat olleet keskikenttäpelaaja Aleksi Wahlman sekä hyökkääjä Anton Tuominen, jotka ovat molemmat heiluttaneet vastustajan maaliverkkoa kahdesti. Joukkueen päävalmentaja on 30-vuotias Riku Paularinne.
Loukkaantumisten takia Gnistanin kokoonpanosta puuttuvat sunnuntaina Patrick Aaltonen, Vili Tuittu sekä Touko Laakkonen. Cherif Ndiaye sekä Gullit Zolameso ovat puolestaan sivussa pelikieltojen johdosta. Ottelupäivän ajankohta ei tule Gnistanin kannalta ideaaleimpaan tilanteeseen lomaviikosta johtuen, mutta valitettavasti siitä neuvottellessa joustoa ei löytynyt.
Gnistanin riveihin tammikuussa siirtynyt Ilmari Hieta on viihtynyt uudessa seurassaan ja 20-vuotias laitapuolustaja on kellottanut täydet minuutit molemmissa Gnistanin tämän kauden Suomen Cupin otteluissa.
– Alku Gnistanissa on tuntunut hyvältä ja on ollut mukavaa pelata. Omaan pelaamiseen alkukauden otteluissa olen ollut tyytyväinen. Olen kyllä myös huomannut, että talven aikana tullut tauko peleistä näkyy vielä otteissa, joten parannettavaa löytyy yhä. Huomisessa ottelussa keskittymisen täytyy olla alusta asti kunnossa ja meidän tulee olla tehokkaita hyökkäyspelaamisessa, jotta saamme Espoosta hyvän tuloksen, kertoo Hieta.

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.