Naisten uusi päävalmentaja Mikke Salonen: "Haluamme pelata suoraviivaista jalkapalloa"


Naisten edustusjoukkueen valmentajaksi lokakuussa nimitetty Mikke Salonen aloitti viime viikolla työt joukkueen parissa.
26-vuotias Mikke Salonen siirtyi Gnistaniin porvoolaisen FC Futuran organisaatiosta, jossa hän työskenteli viisi vuotta. Futurassa Salonen toimi vastuuvalmentaja P02 – ja P04-joukkueissa, joista jälkimmäinen voitti Ykkösen sekä aluesarjan miehen johdolla.
Salonen saapui Gnistaniin hyvillä mielin sekä selkein tavoittein.
– Olen käynyt paljon keskusteluja urheilutoimenjohtaja Roberto Nuccion kanssa ja minulle on jäänyt hyvä kuva seuran toiminnasta sekä tavoitteista. Pidän ajatuksesta, että Gnistan haluaa nostaa naisjalkapallon arvostusta ja panostaa siihen täysillä. Ensi kauden tavoite on nousta takaisin Kolmoseen sekä pyrkiä ammattimaisempaan toimintaan, kertoo Salonen.
Gnistan palasi viime viikolla takaisin harjoituskentällä ja Salonen on ehtinyt olla joukkueen mukana kahdet harjoitukset.
– Ensimmäisestä viikosta jäi positiiviset fiilikset. Ensi vuonna haluamme pelata nopeaa ja suoraviivaista jalkapalloa. Maalinteko tuotti viime kaudella joukkueelle ongelmia, joten tähän asiaan meidän tulee saada parannusta, jatkaa Salonen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.