Naiset pelaavat ensi kaudella Kolmosessa


Naisten edustusjoukkue on saanut Kolmosesta vapautuneen sarjapaikan.
Viime kauden päätteeksi Neloseen pudonnut Gnistanin naisten edustusjoukkue on saanut Kolmosesta vapautuneen sarjapaikan. Kehnosti menneen alkukauden jälkeen naiset pelasivat erinomaisen syksyn ollen paras putoamisviivan alle jäänyt joukkue, joten loppukauden hyvät peliesitykset osoittautuivat merkityksellisiksi.
Gnistanin uutena päävalmentaja aloitti marraskuussa Mikke Salonen. Joukkue etsii yhä vahvistuksia riveihinsä jokaiselle pelipaikalle, mutta erityisesti maalivahtiosastolle kaivataan uusia pelaajia. Mahdolliset tiedustelut joukkueenjohtaja Patrik Ekströmille numeroon 040 0474443.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.