Naisten edustusjoukkue järjestää avoimia harjoituksia


Gnistanin naisten edustusjoukkueen avoimet harjoitukset marraskuussa.
Naisten edustusjoukkue järjestää marraskuun aikana avoimia harjoituksia, joiden tarkoituksena on katsastaa uusia pelaajia joukkueeseen. Harjoitukset järjestetään Oulunkylän Mustapekka Areenalla torstaisin alkaen 1.11. klo 19:30 – 21:00 sekä sunnuntaisin alkaen 4.11 klo 17:30 – 19:00.
Joukkueen päävalmentajana toimii Mikke Salonen. Naisten edustusjoukkue putosi kauden päätteeksi Neloseen, mutta joukkue on valmis tartuttumaan sarjapaikkaan Kolmosessa, mikäli sellaiseen mahdollisuus avautuu. Mahdolliset tiedustelut avoimista harjoituksissa joukkueenjohtaja Patrik Ekströmille numeroon 040 0474443.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.