Naiset aloittavat uuden kauden marraskuussa – Mikke Salonen joukkueen päävalmentajaksi


Naisten edustusjoukkue aloittaa kauden 2019 marraskuun alussa tutuissa hyvissä olosuhteissa sekä uuden valmentajan komennossa.

Naisten jalkapallon kehittäminen jatkuu suunnitelmien mukaisesti, vaikka Gnistanin kausi päättyi putoamiseen Neloseen, sillä alkukauden heikon pistetahdin johdosta syksyn erinomaiset otteet eivät riittäneet sarjapaikan varmistamiseen. Toisella sarjapuoliskolla Gnistan kaatoi JäPS:n vieraissa ja pelasi Porvoossa tasan noususta karsivan FCFJ:n kanssa. Tämän lisäksi joukkue nappasi pisteen vierasottelussa sarjan voittajalta KasiYsi/HIKIltä. Tärkeintä on kuitenkin, että toiminta kehittyi vuoden aikana oikeaan suuntaan ja usko positiivisen tulevaisuuden suhteen on kova.
”Kolmosesta otamme paikan, jos sellainen mahdollisuus avautuu. Piirille olemme jo kiinnostuksemme ilmoittaneet”, toteaa joukkueen manageri ja Gnistanin hallituksen jäsen Patrik Ekström.
Naisten edustusjoukkueen uusi valmentaja Mikke Salonen aloittaa työt marraskuussa. Salonen siirtyy Gnistaniin Futuran organisaatiosta. Avoimet harjoitukset pidetään marraskuun aikana Oulunkylän Mustapekka Areenalla osoitteessa Käskynhaltijantie 11 torstaisin alkaen 1.11. klo 19:30 – 21:00 sekä sunnuntaisin alkaen 4.11 klo 17:30 – 19:00. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan nauttimaan jalkapallosta, kehittämään itseään ja viemään Gnistanin naisten edustusjoukkueen toimintaa eteenpäin. Olosuhteet ovat mitä mainioimmat ja uuden talvikauden harjoitusvuorot ovat paremmat kuin edellisellä kaudella. Tästä on hyvä jatkaa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.