Naiset kaatoivat Stadin Mimmit


Gnistan kaatoi Stadin Mimmit lauantaina Mustapekka Areenalla pelatussa ottelussa 1-0. Voitto oli keltapaidoille erittäin tärkeä putoamistaistelun kannalta.
Ottelu alkoi vierasjoukkue Stadin Mimmien hallinnalla, mutta vieraat eivät saaneet luotua vaarallisia tilanteita kotijoukkueen päätyyn. Pelin edetessä Gnistan pääsi paremmin mukaan, mutta koko ensimmäisen jakson aikana maalipaikat pysyivät visusti piilossa. Heti toisen puoliajan alussa Gnistan otti pelin selkeästi haltuunsa hieman väsyneeltä vaikuttanutta vierasjoukkuetta vastaan.  Ottelun 66. peliminuutilla Katja Riihiaho sai pallon vastustajan rangaistusalueen ulkopuolella ja lähti etenemään määrätietoisesti kohti Stadin Mimmien maalia. Hän onnistui hyvillä harhautuksilla pelaamaan itsensä rangaistusalueen sisäpuolelle ja sijoittamaan hallitusti pallon oikeaan alanurkkaan vieden Gnistanin 1-0-johtoon. Tämän jälkeen ottelu eteni edelleen Gnistanin hallinnassa, vaikka vierasjoukkue pyrki luomaan painetta kohti keltapaitojen maalia tasoittaakseen ottelun. Vaarallisiin paikkoihin Stadin Mimmit eivät kuitenkaan päässeet ja näin kolme tärkeää sarjapistettä jäivät Oulunkylään. Koko Gnistanin joukkue pelaisi erittäin uhrautuvasti toteuttaen pelijärjestelmää, mutta maalin tehnyt Katja Riihiaho ansaitsee erityismaininnan.
Gnistanin osalta kausi jatkuu tiistaina Paloheinässä klo 20:15, kun joukkue kohtaa HPS/2:n vierasottelussa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.