Naiset hakivat täyden pistepotin Järvenpäästä


Gnistan nappasi lauantaina tärkeän voiton vierasottelusta Järvenpäässä, kun sarjakakkonen JäPS joutui taipumaan oulunkyläläisille maalein 1-2.
Gnistan lähti heti alusta hyvällä asenteella pelaamaan sarjakakkosta vastaan ilman sen suurempia kumarteluja. Oulunkyläläisten hyvästä alusta huolimatta kotijoukkue JäPS vastasi ottelun avausmaalista. Gnistan-vahti Johanna Anetjärvi oli voimaton vasemmalta tulleen hyökkäyksen edessä ja kotijoukkueen hyökkääjä pääsi sijoittamaan lähietäisyydeltä pallon maaliin. Takaiskusta huolimatta Gnistan jatkoi pelin hallintaa. Palkinto tästä saatiin 22. pelinminuutilla, kun Anniina Saarikoski tasoitti ottelun Katja Feodoroffin upeasta esityöstä. Hieman jakson puolivälin jälkeen Gnistan siirtyi ottelussa johtoon, kun Nea Lähde vapautti Karoliina Hakalan läpiajoon, joka sijoitti pallon varmasti maaliin.
Ensimmäisen jakson mukaisesti Gnistan tuli toiselle jaksolle hyvällä asenteella pyrkien pitämään pelin hallussaan. Jakson loppua kohden pelin painopiste alkoi vähitellen siirtyä kohti vieraiden maalin kotijoukkue JäPS:n hakiessa raivoisasti tasoitusta. Gnistan sai luotoa toisella puoliajalla muutaman makoisan maalipaikan vastahyökkäyksien kautta, mutta viimeistely ontui. Myös JäPS:llä oli omat paikkansa, mutta Gnistan-vahti Johanna Anetjärvi oli hereillä ja venyi muutamaan loistavaan pelastukseen. Näin ollen pisteet matkasivat Gnistanin mukaan maalein 1-2. Ottelun jälkeen Gnistan-valmentaja Peter Feodoroff kehui joukkueen esitystä sekä ylisti jokaisen pelaajan taistelutahtoa.
Gnistanin seuraava ottelu pelataan 15. syyskuuta, kun joukkue saa vieraakseen Mustapekka Areenalle Stadin Mimmit.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.