Matsipäivän haastattelussa Saloum Faal – "Odotan meidän voittavan tänään"

Kuva: Rita Marttunen

Gnistanin riveihin elokuussa siirtynyt Saloum Faal kertoo matsipäivän haastattelussa olevansa tyytyväinen aikaansa seurassa. Päivän otteluun mies lähtee voitto mielessä.
Millaisin mielen lähdet kohti päivän kamppailua MP:tä vastaan ja millä eväin pisteet jäävät Oulunkylään?
Odotan totta kai meidän voittavan tänään ja nappaavan täydet pisteet kauden viimeisestä ottelusta. Mikäli pelaamme joukkueena ja taistelemme lujaa jokaisesta pallosta, niin uskon pisteiden jäävän Oulunkylään. Lähdemme pelaamaan omien vahvuuksien kautta.
Aloitit kauden Kiffenissä, josta siirryit Gnistanin riveihin elokuussa. Oletko tyytyväinen aikaasi seurassa?
Olen todella tyytyväinen valintaani siirtyä Gnistaniin. Seurassa asiat ovat hyvin monella tapaa ja pidän erityisesti Gnistanin kunnianhimosta sekä tavoitteista pelata pysyvästi korkeammalla tulevaisuudessa. Mielestäni tämä seura on hyvä paikka oppia sekä kehittyä pelaajana.
Millaiset terveiset haluat lähettää kaikille Gnistan-kannattajille?
Iso kiitos teille kaikille, jotka ovat kannustaneet meitä vastoinkäymisistä huolimatta! Kauteen on mahtunut paljon hyvää sekä huonoa, mutta tukenne on pysynyt samanlaisena tuloksista huolimatta. Ihmiset katsomossa antavat myös lisäenergiaa itse pelaamiseen.
Gnistanin ja MP:n välinen ottelu alkaa Mustapekka Areenalla kello 15.00. Ennakkoliput myy Tiketti. Areenan ylätasanteella sijaitseva Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen ottelun alkua.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.