Matsipäivän haastattelussa Jesse Ahonen – "Lähdetään nauttimaan pelaamisesta"

Kuva: Arto Alho

Gnistan kohtaa päivän ottelussa MYPAn Anjalankosken jalkapallostadionilla. Laituri Jesse Ahonen lähtee nauttimaan loppukauden otteluista täydet pisteet mielessään.
Gnistanin edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo muutama viikko maaottelutauon johdosta. Millaisin fiiliksin lähdet kohti loppukautta?
Todella hyvillä! Kautta ei ole enää hirveästi jäljellä, joten uskon, että jokainen pelaaja haluaa päättää kauden parhaalla mahdollisella tavalla nappaamalla täydet pisteet loppukauden otteluista.
MYPA on tehnyt toiseksi eniten maaleja lohkossa. Onko päivän vastustajan tehokkuus otettu huomioon otteluun valmistautumisessa?
Itse asiassa emme ole hirveästi keskittyneet MYPAn pelaamiseen kuluvan viikon. Fokus on ollut oman tekemisen kehittämisessä. Isoin yksittäinen teema on ollut se, että pystyisimme nauttimaan loppukauden peleistä ja sitä kautta saamaan hyviä tuloksia.
Voittaminen on ollut Gnistanille vaikeata viime kuukausina. Mistä tämä mielestäsi johtuu ja miten asia saadaan korjattua kauden ratkaisuhetkillä?
Kysymykseen on vaikeata löytää yhtä vastausta, mutta kieltämättä ehjän ottelun pelaaminen on ollut meille erittäin vaikeata tämän kauden aikana. Viimeisiin otteluihin lähdemme nauttimaan futiksesta ja tavoitteena tehdä jokaisessa kamppailussa vähintään yksi maali vastustajaa enemmän. Sen pitäisi riittää!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.