Matsipäivän haastattelussa Cherif Ndiaye – " Pidän lähtökohdista todella paljon"

Kuva: Arto Alho

IF Gnistan ja Järvenpään Palloseura iskevät tänään yhteen Kakkosen A-lohkon ottelussa Mustapekka Areenalla. Kesken kauden Gnistanin riveihin siirtynyt puolustaja Cherif Ndiaye nauttii kärkikamppailun tuomista panoksista.
Oliko vaikeaa saapua joukkueeseen kesken kauden ja oletko tyytyväinen alkuusi uudessa seurassa?
Alku oli hieman vaikea, sillä olin juuri toipunut pienestä loukkaantumisesta, mutta tuo vamma on nyt historiaa ja olen fyysisesti hyvässä kunnossa. Olen tyytyväinen ratkaisuuni uuden seuran suhteen, sillä Gnistan on hyvin hoidettu organisaatio.
Tämän päivän ottelu JäPSiä vastaan on erittäin tärkeä molemmille joukkueille. Kuinka paljon pelaajana nautit ”isojen otteluiden” pelaamisesta?
Päivän ottelu todella tärkeä ja pidän lähtökohdista todella paljon. Tärkeissä otteluissa molemmat joukkueet taistelevat normaalia enemmän ja pelaajista huokuu suuri motivaatio voiton nappaamisen suhteen.
Gnistanissa olet pelannut nyt muutaman ottelun oikeana puolustajana. Miten pelipaikan vaihto on onnistunut, sillä aiemmin sinut on totuttu näkemään topparin tontilla?
Jos totta puhutaan, niin tämä on ensimmäinen kerta urallani, kun pelaan laitapuolustajana. Totta kai se on ollut hieman vaikeampaa, mutta pelit ovat menneet mielestäni hyvin, vaikka toki parannettavaa riittää yhä.
Ennakkoliput kamppailuun myy Tiketti. Mustapekka Areenan Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen ottelun alkua.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.