Gnistan kaatoi MPS:n


Gnistanin naisten edustusjoukkue nappasi tärkeät sarjapisteet MPS:stä, kun joukkue kaatoi malmilaiset maalein 2-1 sunnuntaina pelatussa ottelussa. Voitto oli erittäin tärkeä putoamistaisteluun ajautuneelle Gnistanille.
Kotijoukkue aloitti hyvällä asenteella ja painoi heti alusta peliä MPS:n päätyyn. Hyvin pelin pelannut Katja Pekkanen murtautui vasemmalta laidalta läpi ja keskityksen jälkitilanteesta Saara Leppänen onnistui siirtämään keltapaidat 1-0 johtoon. Maalin jälkeen pelin hallinta siirtyi yhä enemmän vastustajalle, mutta Gnistan onnistui pitämään johtonsa puoliajalle lähdettäessä.
Toisen puoliajan alussa MPS nosti karvaustaan ja Gnistanin oli yhä vaikeampi päästä malmilaisten kenttäpuoliskolle tai maalitilanteisiin. Kotijoukkueen puolustuksen virheestä MPS sai vapaapotkun lähellä rangaistusalueen rajaa. Laura Lundell laukoi näyttävän vapaapotkun maalin oikeaan yläkulmaan ohi muurin ja Gnistan-vahti Johanna Anetjärvi oli voimaton tilanteessa. Gnistan ei tasoituksesta lannistunut, sillä pelin kulku alkoi siirtyä vahvemmin kohti vierasjoukkueen maalia. Noin puoliajan puolivälissä Katja Riihiaho kuljetti näyttävästi palloa keskikentällä ja laukoi suoraan juoksusta komealla kaukovedolla Gnistanin jälleen johtoon. Kovasta yrityksestä huolimatta MPS ei päässyt enää loppupelin aikana hyville maalintekopaikoille ja Gnistanin valmennuksen vahvistettua puolustusta loppupeliksi jäivät tuiki tärkeät pisteet Oulunkylään. Gnistanin joukkueesta onnistuivat tällä kertaa erityisesti Katja Pekkanen, Katja Riihiaho sekä maalivahti Johanna Anetjärvi. Gnistanin osalta kausi jatkuu lauantaina 8.9 Järvenpäässä, kun vastaan asettuu sarjakakkonen Järvenpään Palloseura.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.